Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İfakat

Başarılı
Takılıyor dediğiniz yer daha ilk aşama, OpenCore bile boot etmiyor gibi. Güncel bir rehber yapmak lazım ama VMware ile deneyin derim.

Evet ilk aşamadan fazla ilerlemiyor ne yaptıysam çözemedim.

Takılıyor dediğiniz yer daha ilk aşama, OpenCore bile boot etmiyor gibi. Güncel bir rehber yapmak lazım ama VMware ile deneyin derim.

Dediğiniz gibi VMware ile kuruyorum makineyi başlatınca böyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım?

1746973187372.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarınıza "zarar verecek" herhangi bir adım yapmıyoruz şu anda. Yapabilirsiniz istediğiniz gibi.
Pekii macOS'u yüklemenin başka yolu yok mudur?

gpedit.msc aracına girip Local Computer Policy > Computer Configuration > Administrative Templates > System > Device Guard > Turn on Virtualization Based Security ayarına sırasıyla takip ederek gelin. Ayarı Disabled yapın. Yeniden başlattığınızda aynı ekran çıkarsa disabled ile ilgili olan tuşa basın.
@powershell -ExecutionPolicy RemoteSigned -Command "C:\DG_Readiness_Tool_v3.6.ps1 -Disable" Bu komutu çalıştırıp sonra bu dediğinizi mi yapayim yoksa sadece o ayarı disabled yapmam yeterli mi?

Son düzenleme:
Pekii macOS'u yüklemenin başka yolu yok mudur?

@powershell -ExecutionPolicy RemoteSigned -Command "C:\DG_Readiness_Tool_v3.6.ps1 -Disable" Bu komutu çalıştırıp sonra bu dediğinizi mi yapayim yoksa sadece o ayarı disabled yapmam yeterli mi?
Çalıştırıp dediğim ayarı yapın. Yeniden başlattığınızda aynı ekran çıkarsa disabled ile ilgili olan tuşu seçin.

Son düzenleme:
Çalıştırıp dediğim ayarı yapın. Yeniden başlattığınızda aynı ekran çıkarsa disabled ile ilgili olan tuşu seçin.
Bunu kapatacağım değil mi?
1747144975804.webp

Komutu çalıştırdıktan sonra yeniden başlattım ve ekrana bunlar geldi:
1747146262369.webp

1747146287018.webp

1747146306601.webp

1747146322946.webp

1747146338035.webp

Olmuş mu hocam?

Son düzenleme:
Evet olmuş. Tekrar deneyin şimdi VM'i başlatmayı.
Başlattım bu sefer oldu Mac logosu geldi disk izlencesinden diski sil dedim sonra macOS sonoma'yı yükle dedim birkaç dakika yükleme ekranından sonra "Your computer restarted because of a problem. Press any key or wait a few seconds to continue starting up." yazısı yazdı ekranda ve ilerlemiyor. Ne yapmalıyım?