Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İfakat

Başarılı
Takılıyor dediğiniz yer daha ilk aşama, OpenCore bile boot etmiyor gibi. Güncel bir rehber yapmak lazım ama VMware ile deneyin derim.

Evet ilk aşamadan fazla ilerlemiyor ne yaptıysam çözemedim.

Takılıyor dediğiniz yer daha ilk aşama, OpenCore bile boot etmiyor gibi. Güncel bir rehber yapmak lazım ama VMware ile deneyin derim.

Dediğiniz gibi VMware ile kuruyorum makineyi başlatınca böyle bir hata çıkıyor. Ne yapmalıyım?

1746973187372.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki issue'ye göre Ventura ve üstü sürümlerde Unlocker, AMD ve bazı Intel CPU'lar (muhtemelen Haswell ve öncesi) üzerinde çalışmıyor. Monterey gibi sürümlere yönelmeyi deneyin.

Ama ben macOS Sequoia kullanmak istiyorum. YouTube izlediğim videoların hepsinde macOS Sequoia yüklüyorlar ve çalışıyor. Yapabilmenin başka hiç bir yolu yok mu? Bunun için günlerdir çalışıyorum lütfen yardım edin hocam. 😊

Son düzenleme:
Çözüm
Yalnız verdiğiniz linkte macOS cihazına VirtualBox kurmayı gösteriyor Windows değil.

Eki Görüntüle 147869

Win install. CMD'yi çalıştıracaksınız, fakat önce eski kurduğunuz Unlocker Patch'ini kaldırın.

relock.exe dosyasını çalıştıracaksınız eski kurduğunuz Unlocker dizininden.
Win-install. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorum böyle yazıyor.
Video: https://drive.google.com/file/d/1_TvhNTUGY4PCOwlEuagrqD_Ln7SB_L_7/view?usp=sharing

macOS Sonoma'nin kurulumunu gosteriyormus yeni gordum lutfen kusuruma bakmayın. Mac cihazinda gosterince onu fark edememisim.

Son düzenleyen: Moderatör: