Detaylar
Kim cevapladı?Bu paketteki internet hızı sınırlamasından sonra operatörü kökten terk ettim. Hem o kadar para veriyorsun hem de 5 Mbit ile kısıtlıyordu. Şu an güncel durumu bilmiyorum ama yüksek bir paketteyseniz Vodafone Yanımda uygulaması aracılığıyla size önerilebilir. Çünkü mevcut paketinizin fiyatından daha alt fiyata sahip hiçbir paketi Vodafone önermiyor.Önceden böyle bir paket olduğunu hatırlıyorum, sınırsız internetli bir paketti. Biraz bakındım, bulamadım. Kaldırıldı mı acaba? Bilgisi olan var mı?
ToprakElgz
Becerikli
Olsa bile 5megabit yetmez ki.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Hayır hala var ama yeni müşterilere kapalı diye biliyorum mevcut vodafone abonesi olmanız ve internet hakkınızın %80inden fazlasını tüketmeniz gerekiyor bu teklifi almak için sınırsız ve hız kısıtlaması olmayanı var 1190 TL 24 ay sabit fiyat. 15 GB hotspot paylaşım hakkınız var. Daha fazla hotspottan paylaşmak isterseniz hotspot paketleri var.
Gece
Üstün
Son zamanlarda çok sık güncelliyorlar tarifelerin yer aldığı web adresini. Birkaç ay önceye kadar gördüğümü hatırlıyorum ancak kaldırılmış şu an.
Geçebileceğim paketler arasında bu tarife görünüyor, 12 veya 24 ay taahhüte göre de bedeli değişiyor. Daha önce var olan 15 Mbps sınırı kaldırılmış ancak 100 GB'ı aşan kullanımlarda Vodafone bu hakkı saklı tutmuş sözleşmede.
Geçebileceğim paketler arasında bu tarife görünüyor, 12 veya 24 ay taahhüte göre de bedeli değişiyor. Daha önce var olan 15 Mbps sınırı kaldırılmış ancak 100 GB'ı aşan kullanımlarda Vodafone bu hakkı saklı tutmuş sözleşmede.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young