Tolere Uzman Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 656 Çözümler 4 Beğeniler 317 25 Mart 2024 #1 1 saattir müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Numara değiştireceğim. Bilen arkadaş aydınlatabilir mi? Kafayı yemeden.
1 saattir müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Numara değiştireceğim. Bilen arkadaş aydınlatabilir mi? Kafayı yemeden.
Çözüm EmirElibol 26 Mart 2024 Uygulamadan Tobi'ye müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğinizi söylerseniz direkt olarak bağlanırsınız.
Uygulamadan Tobi'ye müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğinizi söylerseniz direkt olarak bağlanırsınız.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.784 Yer Türkiye 25 Mart 2024 #2 Tolere dedi: 1 saattir müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Numara değiştireceğim. Bilen arkadaş aydınlatabilir mi? Kafayı yemeden. Genişletmek için tıkla... Beklemekten başka çareniz yok diye biliyorum hocam. Artı 0 Eksi
Tolere dedi: 1 saattir müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Numara değiştireceğim. Bilen arkadaş aydınlatabilir mi? Kafayı yemeden. Genişletmek için tıkla... Beklemekten başka çareniz yok diye biliyorum hocam.
M mencolarado Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 354 Beğeniler 135 26 Mart 2024 #3 Şüpheli işlem bildirimi de direk bağlanır. Sürekli tekrar et. Artı 0 Eksi
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 26 Mart 2024 #4 Uygulamadan Tobi'ye müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğinizi söylerseniz direkt olarak bağlanırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamadan Tobi'ye müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğinizi söylerseniz direkt olarak bağlanırsınız.
KS KS Tolere Uzman Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 656 Çözümler 4 Beğeniler 317 26 Mart 2024 #5 542 üzerinden kimseye ulaşamadım. Vodafone yanımda üzerinden tobiye yazdım. Canlı desteğe bağladı konuşup hallettim. Teşekkürler. Sanırım işçi çıkarıyorlar. Artı 0 Eksi
542 üzerinden kimseye ulaşamadım. Vodafone yanımda üzerinden tobiye yazdım. Canlı desteğe bağladı konuşup hallettim. Teşekkürler. Sanırım işçi çıkarıyorlar.
V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.232 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 26 Mart 2024 #6 mencolarado dedi: Şüpheli işlem bildirimi de direk bağlanır. Sürekli tekrar et. Genişletmek için tıkla... Öyle saça, böyle tıraş diye bir laf var Türk Telekom'a bağlanamıyorum müşteri temsilcisi kadın aynen şöyle dedi "sistem böyle beyefendi" sistem kim? Artı 0 Eksi
mencolarado dedi: Şüpheli işlem bildirimi de direk bağlanır. Sürekli tekrar et. Genişletmek için tıkla... Öyle saça, böyle tıraş diye bir laf var Türk Telekom'a bağlanamıyorum müşteri temsilcisi kadın aynen şöyle dedi "sistem böyle beyefendi" sistem kim?