mehmetcanwt

Uzman
Yer
Samsun
Sonunda Vodafone Net internetimi iptal ettim. Cayma bedelsiz ettiler. Eski postlarimda sorunu anlatmıştım, aninda kapadilar. Ama TurkNet'e başvuru yaparken internet yok, secemiyorum. Ne kadar süre sonra normale döner.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-22-16-12-48-516_com.microsoft.emmx.webp
    Screenshot_2025-05-22-16-12-48-516_com.microsoft.emmx.webp
    440,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda Vodafone Net internetimi iptal ettim. Cayma bedelsiz ettiler. Eski postlarimda sorunu anlatmıştım, aninda kapadilar. Ama TurkNet'e başvuru yaparken internet yok, secemiyorum. Ne kadar süre sonra normale döner.
Internet hizmetinizin iptali sonrası yeni bir abonelik başlatmak için birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Vodafone, iptal işlemlerini tamamladıktan sonra, sistemlerin güncellenmesi bir süre alabilir. İşte bu süreçte atmanız gereken adımlar:

1. Vodafone İptal Onayı: İptal işleminizin tamamen onaylandığından emin olun. Bunu müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kontrol edebilirsiniz.

2. Süre Bekleme: Genelde, internetin kapatılması ve yeni bir hizmetin başlayabilmesi için 1-3 gün arasında bir süre geçebilir. Ancak, bu süre bölgeden bölgeye değişebilir.

3. TurkNet Başvurusu: Eğer internet hizmetiniz iptal olduktan sonra hala "internet yok" seçeneğini görebiliyorsanız, bu Vodafone'un sistem güncellemelerinin tamamlanmadığı anlamına gelebilir. Birkaç gün bekledikten sonra tekrar deneyin.

4. Destek Alın: Süreç uzarsa veya sorun devam ederse, TurkNet müşteri hizmetleriyle iletişim kurarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzun çözülmesini bekleyebilirsiniz.