Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
Eğer ucuzluğa önem verip duman ile haberleşmek istersen Vodafone. Eğer kalite ve interneti kullanmak istersen Turkcell.
Tofaş vs Mercedes bu resmen. Ben Vodafone'a geçtiğime çok pişmanım. Seneye güzel tarife bulursam TT ya da Turkcell geçeceğim.
Son 10 aydır 25 GB 1000 dk 1000 sms 100 tl ile memnunum Vodafone'dan. Ancak şimdi bitiyor. Yeni paketleri bu kadar ucuz değilmiş.
Edit ; Ya ben pek bir iş yapmıyorum diye farketmedim yada şansa bölgemde Vodafone iyi. Herkes acayip şikayetçi burada nedense.
Edit ; Ya ben pek bir iş yapmıyorum diye farketmedim yada şansa bölgemde Vodafone iyi. Herkes acayip şikayetçi burada nedense.
Son düzenleme:
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Eğer ucuzluğa önem verip duman ile haberleşmek istersen Vodafone. Eğer kalite ve interneti kullanmak istersen Turkcell.
Hocam turkcelliyim bizim okulda internet 3G çekiyor tamam da bari kalitesi olsa (camın önüne geçince veya telefonu havaya kaldırınca çekiyor sonrasında düz oynar gibi yapınca çekmiyor.) 2 saate açıyor okulda çekmiyor internet yani anlamadım bizim Vodafone arkadaşın çekiyor.
Annemin Vodafone güzel Turkcell pahalı yine de benim kullanımıma göre Turkcell leş.
Yiğidowski
Üstün
Vodafone ucuz ama şehir merkezinde bile çekmiyor. Ara sıra internete girmiyor internetim olmasına ve çekmesine rağmen telefonum. Turkcell pahalı biraz ama daha iyidir her türlü.