Vodafone Tobi'ye hattımı iptal edeceğim gibi bir şeyler yazarak Tobi üzerinden canlı desteğe bağlanıp geçebileceğim mevcut tarifelerden çok daha ucuz bir tarifeye geçmiştim geçen sene. Tobi üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanıp "Ucuz tarifeniz yoksa hattımi iptal ediyorum." demeyi deneyin. Ucuz tarife verebilirler. Ama bence kalmaya değmez. Çekim gücü çok kötü. Bulunduğum şehrin merkezinde bile download 20 Mbps hızı geçmiyor.

Hocam çekim gücünde haklısınız şehir içinde 15 tokilere gidince 5 Mbps arası çekiyor köyde çekmiyor bile ama ben kampanyalarindan falan memmunum şu an ne yapsam bilemiyorum

Vodafone Tobi'ye hattımı iptal edeceğim gibi bir şeyler yazarak Tobi üzerinden canlı desteğe bağlanıp geçebileceğim mevcut tarifelerden çok daha ucuz bir tarifeye geçmiştim geçen sene. Tobi üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanıp "Ucuz tarifeniz yoksa hattımi iptal ediyorum." demeyi deneyin. Ucuz tarife verebilirler. Ama bence kalmaya değmez. Çekim gücü çok kötü. Bulunduğum şehrin merkezinde bile download 20 Mbps hızı geçmiyor.

Hocam canlı destek bana 5GB'yi 410 TL'ye vermeye çalıştı bana 10-20 GB red tarifesi bile verse yeter zaten FreeZone 30 GB ek sosyal medyadan veriyor nasıl bir yöntem izlemeliyim hocam

Arkadaşlar sizce geçilir mi ya da müşteri hizmetlerini arayıp uygun bir paketemi geçsem çekim gücüyle az bir şikayetim var Vodafone ile ilgili tahattütümün bitmesine 3 ay kaldi sizce başka operatörleremi baksam

Eki Görüntüle 138647
Üç firmayıda denedim Turkcell en iyisi ama fiyatı tuzlu şuan Türktelekomdayım sil süpür ve internetin anormal hızlı bitmesi haricinde memnunum

Vaktiniz varaa 1 kez daha desteği deneyebilirsiniz. Ama uğraşmam diyorsanız ben uygun fiyatlı olana geçin derim.
Hocam canlı destek bana 5GB'yi 410 TL'ye vermeye çalıştı bana 10-20 GB red tarifesi bile verse yeter zaten FreeZone 30 GB ek sosyal medyadan veriyor nasıl bir yöntem izlemeliyim hocam?