- Makaleler
- 66
Daha 2 hafta önce 132 TL'ydi.
20 Gb'ın 5Gb'ını kullanabilen uzaylıdır. Çekmiyor. Vodafone pişmanlıktır.
Benim bulunduğum bölgelerde 30 40 Mbps alıyorum hep sabit. Şu anda olabilecek en kırsal bölgedeyim, diğer hatlar 1 2 Mbps verirken tek Vodafone 30 40 Mbps veriyor. İstanbul'da örneğin 5-10 Mbps alıyorum çoğu yerde ama halen gereksinimleri karşılıyor. 4K video da izliyorum, 1080p de izliyorum. Bu 100-200 Mbps hızlar için henüz yüksek GB sunmuyor hiçbir telekom firması. Dolayısıyla yeterli kalıyor bu. 80 GB dahi olsa yine de yetersiz kalıyor bu miktar. Yani kısacası eğer temel gereksinimleri karşılıyorsa Vodafone'a geçilir.Türkcell'den faturasız yeni hat aldım, 50 gb internetim var. İki yıl önce Vodafone kullanıyordum ve çekme problemi vardı. Düzeldiyse geçeyim diyorum, ne dersiniz?
TT taahhüdünün bitmesine 6 gün kaldı, ne zaman geçiş yapmalıyım?
Benim bulunduğum bölgelerde 30 40 Mbps alıyorum hep sabit. Şu anda olabilecek en kırsal bölgedeyim, diğer hatlar 1 2 Mbps verirken tek Vodafone 30 40 Mbps veriyor. İstanbul'da örneğin 5-10 Mbps alıyorum çoğu yerde ama halen gereksinimleri karşılıyor. 4K video da izliyorum, 1080p de izliyorum. Bu 100-200 Mbps hızlar için henüz yüksek GB sunmuyor hiçbir telekom firması. Dolayısıyla yeterli kalıyor bu. 80 GB dahi olsa yine de yetersiz kalıyor bu miktar. Yani kısacası eğer temel gereksinimleri karşılıyorsa Vodafone'a geçilir.
Kısıtlama yoktu önceden, sonradan gelmiş.Eki Görüntüle 175556
Hocam belirli illerde geçerli diye belirtmişler. Bende geçmeyi düşünüyorum ama bu kabul edilen illerde ikamet etmiyorum. Yani ben bu kampanyadan faydalanamayacak mıyım?
Umarım üzmez. Hayırlı olsun.Az önce başvuru yaptım hocam. Yarın mağazaya gidip SIM kartı teslim alacağım.
Hocam bugün teslim almıştım fakat bana SMS geldi. Gidip geri vermem gerekir mi SIM kartı yoksa bir şey yapmama gerek yok mu? Türkcell’den kartı 2-3 gün önce almıştım, hat taşıma işlemini otomatik reddetmişler. Başvuruyu Vodafone’un sitesinden yapmıştım.