Daha 2 hafta önce 132 TL'ydi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
20 Gb'ın 5Gb'ını kullanabilen uzaylıdır. Çekmiyor. Vodafone pişmanlıktır.
Benim bulunduğum bölgelerde 30 40 Mbps alıyorum hep sabit. Şu anda olabilecek en kırsal bölgedeyim, diğer hatlar 1 2 Mbps verirken tek Vodafone 30 40 Mbps veriyor. İstanbul'da örneğin 5-10 Mbps alıyorum çoğu yerde ama halen gereksinimleri karşılıyor. 4K video da izliyorum, 1080p de izliyorum. Bu 100-200 Mbps hızlar için henüz yüksek GB sunmuyor hiçbir telekom firması. Dolayısıyla yeterli kalıyor bu. 80 GB dahi olsa yine de yetersiz kalıyor bu miktar. Yani kısacası eğer temel gereksinimleri karşılıyorsa Vodafone'a geçilir.Türkcell'den faturasız yeni hat aldım, 50 gb internetim var. İki yıl önce Vodafone kullanıyordum ve çekme problemi vardı. Düzeldiyse geçeyim diyorum, ne dersiniz?
ElderAssassin 40
Üstün
TT taahhüdünün bitmesine 6 gün kaldı, ne zaman geçiş yapmalıyım?
Aynı fiyatın 18 lira fazlası Turkcell'deki 10 GB + 1000 DK + 250 SMS paketine geçtim.
Vodafone harika fırsatlar sunsa da çekmeme problemi yüzünden geçmekten korkuyorum ama paket müthiş fiyata satılıyor alana hayırlısı olsun diyelim.
Şimdi geçebilirsiniz, sözleşmenizde bir değişiklik yoksa problem olacağını sanmıyorum.
Vodafone harika fırsatlar sunsa da çekmeme problemi yüzünden geçmekten korkuyorum ama paket müthiş fiyata satılıyor alana hayırlısı olsun diyelim.
TT taahhüdünün bitmesine 6 gün kaldı, ne zaman geçiş yapmalıyım?
Şimdi geçebilirsiniz, sözleşmenizde bir değişiklik yoksa problem olacağını sanmıyorum.
Soretive 40
Başarılı
Benim bulunduğum bölgelerde 30 40 Mbps alıyorum hep sabit. Şu anda olabilecek en kırsal bölgedeyim, diğer hatlar 1 2 Mbps verirken tek Vodafone 30 40 Mbps veriyor. İstanbul'da örneğin 5-10 Mbps alıyorum çoğu yerde ama halen gereksinimleri karşılıyor. 4K video da izliyorum, 1080p de izliyorum. Bu 100-200 Mbps hızlar için henüz yüksek GB sunmuyor hiçbir telekom firması. Dolayısıyla yeterli kalıyor bu. 80 GB dahi olsa yine de yetersiz kalıyor bu miktar. Yani kısacası eğer temel gereksinimleri karşılıyorsa Vodafone'a geçilir.
Az önce başvuru yaptım hocam. Yarın mağazaya gidip SIM kartı teslim alacağım.
Hocam belirli illerde geçerli diye belirtmişler. Bende geçmeyi düşünüyorum ama bu kabul edilen illerde ikamet etmiyorum. Yani ben bu kampanyadan faydalanamayacak mıyım?
Bcansiz74 40
Yetkin
Kısıtlama yoktu önceden, sonradan gelmiş.Eki Görüntüle 175556
Hocam belirli illerde geçerli diye belirtmişler. Bende geçmeyi düşünüyorum ama bu kabul edilen illerde ikamet etmiyorum. Yani ben bu kampanyadan faydalanamayacak mıyım?
Umarım üzmez. Hayırlı olsun.Az önce başvuru yaptım hocam. Yarın mağazaya gidip SIM kartı teslim alacağım.
Soretive 40
Başarılı
Hocam bugün teslim almıştım fakat bana SMS geldi. Gidip geri vermem gerekir mi SIM kartı yoksa bir şey yapmama gerek yok mu? Türkcell’den kartı 2-3 gün önce almıştım, hat taşıma işlemini otomatik reddetmişler. Başvuruyu Vodafone’un sitesinden yapmıştım.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
R7 7435HS & RTX 4050 sistemde Battlefield 6'da kasma sorunları
- cemkaraca
-
-
BIOS güncellemesi sonrası EXPO profili ilk açılıştan sonra boot etmiyor
- crystallreed