mehmetcanwt

Uzman
Yer
Samsun
Vodafone’un verdiği modemden farklı bir modeme geçtim, kurulumu yaptım, kullanıcı adı ve şifreyi girdim. İlk başta çalıştı fakat modemi resetleyince bağlantı gitti. Modemi sıfırlayıp tekrar kurdum, hatta MAC adresini klonladım fakat DSL ışığı bile yanmıyor. Ancak Vodafone’un modemini takınca çalışıyor. Farklı modemlerle denedim, hiçbiri çalışmadı. Modemler bozuk değil, hepsi başka yerlerde sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin yasalar gereği kendi modeminizi kullanabilirsiniz ve bunun için gerekli bilgileri size vermeleri gerek.

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin yasalar gereği kendi modeminizi kullanabilirsiniz ve bunun için gerekli bilgileri size vermeleri gerek.

Gerçekten Vodafone kadar kötü bir şirket görmedim kullanıcı adı şifremi istedim bana yanlış bilgiler gönderdiler tekrar istedim yine yanlış gönderdiler farklı modem kullanacağım dedim kurulum sırasında nasıl dedi adam başka modem takacağım dedim olmaz yapamazsınız dedi taktım şimdi de internet geliyor modem IP alıyor modemi yeniden başlatıyorum 1 saat boyunca IP almıyor açık durursa 1 saat sonunda IP alıyor internet geliyor sinir oldum.

Hat değerlerim böyle Vodafone'un verdigi modem ile indirme hızım 0.5 1 arası kendi modemimle 70 80 arası.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-20-13-55-26-324_com.microsoft.emmx.webp
    Screenshot_2025-04-20-13-55-26-324_com.microsoft.emmx.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52