Murat Koçak

Başarılı
Merhaba, mikrofonda yaptığım ayarlar dolayısıyla VoiceMeeter Banana kullanıyorum, programda vs. herhangi bir sıkıntı yok fakat başlangıçta neredeyse en son açılan uygulama, bilgisayarı açıyorum, Discord, Steam, Spotify, anticheat uygulamaları vs. her şey otomatik açılıyor hızlıca, o sırada mesela Discord'a girmiş oluyorum fakat hem ben konuşamıyorum hem de konuşulanları duymuyorum program o sırada açılmamış olduğu için, Windows, programlar vs. her şey M.2 SSD'de yüklü, bu uygulamanın başlangıçta otomatik olarak daha hızlı açılması için yapabileceğim bir şey var mı?

Merhaba. Program açıldıktan sonra geri sayım var. Bu durumu çözmek için bağış yapmak gerekiyor. Bağış yapmadığınız zaman süre geçtikçe bu bekleme süresi de artıyor. Bu durumdan bahsediyorsanız çözümü de dediğim gibi. Kaçamak için de programı silip tekrar yüklerseniz, bu bekleme süresi azalıyor.

Merhaba. Program açıldıktan sonra geri sayım var. Bu durumu çözmek için bağış yapmak gerekiyor. Bağış yapmadığınız zaman süre geçtikçe bu bekleme süresi de artıyor. Bu durumdan bahsediyorsanız çözümü de dediğim gibi. Kaçamak için de programı silip tekrar yüklerseniz, bu bekleme süresi azalıyor.

Yok bahsettiğim programın geri sayımı değil, direkt olarak programın kendisi başlangıçta geç executelanıyor garip bir şekilde.