Dexler 7

Uzman
Selam.

Monitörü 14 Ocak 2025 tarihinde aldım ve o zamandan bu zamana sorunsuz kullanıyordum, ancak son 2-3 haftada monitörde görev çubuğunun biraz üstünde bir çizgi çıktı ve her geçen gün üst üste artacak şekilde yenisi eklendi. Monitörle işim olduğundan çizgiyi görür görmez garantiye gönderemedim ama şu anda müsaitim. Nasıl derdimi açıklayabilirim? Geciktirdiğim için kullanıcı hatasına girer mi?

Garantisi devam eden ürünü servise gönderin. Eğer sıvı teması nedeniyle ekran zarar görmemişse değişim yapılır.

Biraz araştırdım sanırım kronikmiş bu modelde böyle sorunlar. Göndereceğim. Monitörü kutularken bütün aksesuarlarını koymama gerek yok değil mi?
Gerek yokta ben kendiminkini yolladım aynı sorundan süngeriyle falan her şeyiyle. Monitör kargoda mı bir yerde kırılmış artık. Ekran tamiri için para istediler, fiyat söylemedikleri için geri gönderttim. Hurdasıyla beraber geri yolladılar, 1330 TL kargo parası verdim.

Gerek yokta ben kendiminkini yolladım aynı sorundan süngeriyle falan her şeyiyle. Monitör kargoda mı bir yerde kırılmış artık. Ekran tamiri için para istediler, fiyat söylemedikleri için geri gönderttim. Hurdasıyla beraber geri yolladılar, 1330 TL kargo parası verdim.
Geçmiş olsun hocam bayağı kötü olmuş sizin için. O konuya ekstra dikkat edeceğim.

Eğer değişim yapılacaksa tüm parçaların kutuda olması işinizi kolaylaştırır. Servise durumu anlatın, gerekli yönlendirmeyi yaparlar.

Eğer değişim yapılacaksa tüm parçaların kutuda olması işinizi kolaylaştırır. Servise durumu anlatın, gerekli yönlendirmeyi yaparlar.
Teşekkürler. Kutulamayı ayarladıktan sonra göndereceğim.

Elle teslim ederseniz çok iyi olur. Kargoya verdiğim parayla o zaman taksiyle 3 kere gidip gelebiliyordum yetkili servise.
Maalesef hocam elle teslim edemiyorum. Teşekkürler tavsiye için.