Monitörü 14 Ocak 2025 tarihinde aldım ve o zamandan bu zamana sorunsuz kullanıyordum, ancak son 2-3 haftada monitörde görev çubuğunun biraz üstünde bir çizgi çıktı ve her geçen gün üst üste artacak şekilde yenisi eklendi. Monitörle işim olduğundan çizgiyi görür görmez garantiye gönderemedim ama şu anda müsaitim. Nasıl derdimi açıklayabilirim? Geciktirdiğim için kullanıcı hatasına girer mi?
Gerek yokta ben kendiminkini yolladım aynı sorundan süngeriyle falan her şeyiyle. Monitör kargoda mı bir yerde kırılmış artık. Ekran tamiri için para istediler, fiyat söylemedikleri için geri gönderttim. Hurdasıyla beraber geri yolladılar, 1330 TL kargo parası verdim.
Gerek yokta ben kendiminkini yolladım aynı sorundan süngeriyle falan her şeyiyle. Monitör kargoda mı bir yerde kırılmış artık. Ekran tamiri için para istediler, fiyat söylemedikleri için geri gönderttim. Hurdasıyla beraber geri yolladılar, 1330 TL kargo parası verdim.
Merhaba, Monitörümün alt tarafında, görev çubuğu hizasında, yatay çizgiler görmeye başladım. Bilgisayarı açtıktan yaklaşık beş dakika sonra yok oluyorlar. HDMI kablosu kullanıyorum. Sorunun monitörden mi, kablodan mı yoksa ekran kartından mı kaynaklı olduğunu tespit edebilmek için monitörü aynı...