Selam.

Monitörü 14 Ocak 2025 tarihinde aldım ve o zamandan bu zamana sorunsuz kullanıyordum, ancak son 2-3 haftada monitörde görev çubuğunun biraz üstünde bir çizgi çıktı ve her geçen gün üst üste artacak şekilde yenisi eklendi. Monitörle işim olduğundan çizgiyi görür görmez garantiye gönderemedim ama şu anda müsaitim. Nasıl derdimi açıklayabilirim? Geciktirdiğim için kullanıcı hatasına girer mi?

Monitörün paneli kronik sorunlu. Aldığınız yerle iletişime geçin. Onlar size ASUS servisinin bilgilerini verecektir. Ben arayıp daha sonra mail ile iletişim kurdum. Gerekli bilgileri verdiğinizde garanti devam ediyorsa kargoyu evinizden alıp 1.5 haftada tamir edip geri evinize getiriyorlar. Ama kargoyu iyi paketleyin @Cruslan ın kargosu iyi paketlenmiş olmasına rağmen kırılmıştı.

Aynı sorunu yakın zamanda yaşadım. 2 ay falan oldu olmadı. Görsellerle birlikte servise talep açtım. Getirebiliyorsanız elle teslim edin, yoksa kargo için UPS göndeririz dediler. Ben de gelemeyeceğim için ikinci seçeneği seçtim. 1-2 gün içerisinde gelip aldılar. Kutuyu teslim ettim. 1 hafta sürdü ya da sürmedi, paneli değiştirip yolladılar. Paneli sanırım kronik sorunlu arkadaşların da dediği gibi. 3 yıldır kullanıyordum, daha yeni yaşadım. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.