Çözüldü VPN açılınca internet bağlantısı kesiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guneyxz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 701
  • Etiketler Etiketler
    internet vpn
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Merhaba VPN açınca internet gidiyor. DNS ayarına baktım olmadı, bir sürü VPN denedim olmadı. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Planet VPN'de sorun çıkmadı gene de teşekkürler.
Hangi VPN sağlayıcısını kullanıyorsunuz? İletişim kuralınızı değiştirmeyi deneyin. Catapult Hydra'da da düzenli olarak sabit değişmeden 1 saatte bir internetim kesiliyordu. WireGuard geçince düzeldi.

Connect tuşuna basınca internet gidiyor disconnete basınca geri geliyor.

Alakasız olarak yine ben forumun en aktif üyesi olarak, neyse çözüme gelelim; sorun genellikle vpn sağlayıcısı yada internet sağlayıcı(modem) sorunudur ama bazı çözümlerde mevcut birkaçını yazacağım denersiniz çözülmezse vpn ve modem değiştirin.
  • Kill Switch kullanıyorsanız kapatın
  • Ağ bağdaştırıcı ve ağ ayarlarını sıfırlayın. VPN içinde yapın.
  • Anti-Virus ve güvenlik duvarınızı kapatarak deneyin, genlikle sadece anti virusu kapatmak çözer.
  • NordVPN destek sitesi, IPv6’nın devre dışı bırakılmasını öneriyor:
    • Windows ağ ayarlarından IPv6’yı devre dışı bırakın.
    • NordVPN ayarlarından:
      • Connection bölümüne girin → VPN protokolünü Auto (Recommended), OpenVPN UDP veya TCP olarak ayarlayın.
      • Post‑quantum encryption ve Threat Protection Pro → Advanced Browsing Protection özelliklerini kapatın

Planet VPN'de sorun çıkmadı gene de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…