Çözüldü VPN açılınca internet bağlantısı kesiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guneyxz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 702
  • Etiketler Etiketler
    internet vpn
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Merhaba VPN açınca internet gidiyor. DNS ayarına baktım olmadı, bir sürü VPN denedim olmadı. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Planet VPN'de sorun çıkmadı gene de teşekkürler.
Sorun olursa yazın hocam tekrar yardımcı olalım, rica ederim.

Bazı VPN'lerde ayarlar seçeneği yoktu buradan kill Switch gözüküyordu kapattım bir de ağ bağdaştırıcısımı bir şey ekledi kendisi sorun çıkmadı.

Sorun olursa yazın hocam tekrar yardımcı olalım, rica ederim.

Ama tek sorun VPN bilgisayarı kapatmadan kapatamıyosun uygulamaya tıkladığımda planetvpn zaten çalışıyor diyor.

Bazı VPN'lerde ayarlar seçeneği yoktu buradan kill Switch gözüküyordu kapattım bir de ağ bağdaştırıcısımı bir şey ekledi kendisi sorun çıkmadı.
Ağ bağdaştırıcı ekleme sebebi köprü bağlantısı hocam, farklı bağlantı yöntemleri de var ama en güvenli ve kolayı olanları köprü bağlantısı.

Geliştrirci seçeneklerinden görev sonlandırmayı açıp görev sonlandır deyin yada görev yöneticisinden kapatmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…