EA App VPN ile oyun almak ban sebebi mi?

Bloke koydu demişsiniz açıklar mısınız tam olarak ne oldu.

Bloke koydu demişsiniz açıklar mısınız tam olarak ne oldu.
Bloke koydu derken 2800tl yani 70 dolar yerine 40 dolar çekti demek istedim yanlış anlaşıldı biraz. Ukrayna VPN'si ile 30 dolar daha ucuza denk geldi.

Bloke koydu derken 2800TL yani 70 dolar yerine 40 dolar çekti demek istedim yanlış anlaşıldı biraz. Ukrayna VPN'si ile 30 dolar daha ucuza denk geldi.

Az önce bende aldım, satın alım işleniyor yazıyor, sizde yazdı mı yoksa direkt onaylandı mı kütüphaneye geldi ama oyun.

Az önce bende aldım, satın alım işleniyor yazıyor, sizde yazdı mı yoksa direkt onaylandı mı kütüphaneye geldi ama oyun.
O işleniyor kısmı oyun çıkana kadar kalıyor. Ön sipariş oyunlarında oluyor.

Ukrayna üzerinden FC 26 alasım var acaba alırsam Türkçe spiker yine de olacak mı bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır?
Olur. VPN ile almak dil seçeneklerini değiştirmiyor diye biliyorum.

Bende almayı falan düşünüyorum ama ban falan yeriz kalıcı olarak hesap kapanır mı acaba diye de aklıma gelmiyor değil açıkçası.

Bende almayı falan düşünüyorum ama ban falan yeriz kalıcı olarak hesap kapanır mı acaba diye de aklıma gelmiyor değil açıkçası.

Bunu yıllardır yapanlar var ama ban yemeyeceğinizin garantisini veremem.

Hocam bende satın aldım satın alma geçmişinde böyle gözüküyor sizde de böyle mi gözüküyo

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 306
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…