peaceonyx

Başarılı
Dün hiçbir sorun yoktu, bugün oyun oynamak için girdiğimde Steam 5-10 saniye çevrimiçi olduktan sonra çevrimdışı oluyordu. Steam'i silip yüklerken bile VPN açmadan Steam'i yükleyemedim. Modemi sıfırladım, herhangi bir güvenli profil de açık değil. Ne yaptıysam düzelmedi. Şu an Steam'i silip yüklediğim için giriş bile yapamıyorum.

Steam web sitesi ve mobil uygulama sorunsuz ama pc uygulaması mobil veri paylaştığımda bile 5 10 saniye sonra çevrimdışı oluyor.

Dün hiçbir sorun yoktu, bugün oyun oynamak için girdiğimde Steam 5-10 saniye çevrimiçi olduktan sonra çevrimdışı oluyordu. Steam'i silip yüklerken bile VPN açmadan Steam'i yükleyemedim. Modemi sıfırladım, herhangi bir güvenli profil de açık değil. Ne yaptıysam düzelmedi. Şu an Steam'i silip yüklediğim için giriş bile yapamıyorum.

Steam web sitesi ve mobil uygulama sorunsuz ama pc uygulaması mobil veri paylaştığımda bile 5 10 saniye sonra çevrimdışı oluyor.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- Modeminizi ve yönlendiricinizi kontrol edin.
- Diğer cihazlarla internet bağlantınızı test edin.

2. Firewall ve Antivirüs Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın.
- Steam’in güvenlik yazılımlarından engellenmediğinden emin olun.

3. Viyana'daki Yönlendirmeleri Kontrol Edin:
- Ağ ayarlarınızda herhangi bir proxy ya da VPN ayarı olup olmadığını kontrol edin.
- Bunları devre dışı bırakın veya kaldırın.

4. Steam’i Güvenli Modda Başlatın:
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve güvenli modda başlatın.
- Steam’i bu modda açmayı deneyin.

5. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- Ağ bağlantı ayarlarınıza gidin, internet bağlantınızı sağ tıklayarak "Özellikler"i seçin, ardından "İnternet Protokolü 4 (TCP/IPv4)" ayarını seçin.
- Aşağıdaki DNS sunucularını kullanın:
- Tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8
- Alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4

6. Steam’in Yedek Dosyalarını Kontrol Edin:
- Dosya yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\
- ClientRegistry.blob dosyasını silin ve Steam'i yeniden başlatın.

7. Steam’in Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Steam açıldığında güncellemeleri kontrol edin.
- Güncel sürümde olup olmadığınızı doğrulayın.

8. Modemi Sıfırlama (Gerekirse):
- Modem ayarlarınızı sıfırlamak için, arka taraftaki "reset" düğmesine basılı tutun.
- Modemi tekrar ayarlayın ve Steam’i başlatmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışın. Eğer sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi vermeniz gerekebilir.