ppasha
Uzman
Hocam ilk defa duydum 1.1.1.1 kullanıyorum o nedir?
1.1.1.1 DNS over TLS (DoT) ama WARP'ın genel olarak VPN'den pek farkı yok belki daha güvenlidir.Hocam ilk defa duydum 1.1.1.1 kullanıyorum o nedir?
nasıl yapabilirim hocam bunu ben düz dns kullanıyorum 1.1.1.11.1.1.1 DNS over TLS (DoT) ama WARP'ın genel olarak VPN'den pek farkı yok belki daha güvenlidir.
1.1.1.1 DNS over TLS (dot) ama WARP'ın genel olarak VPN'den pek farkı yok belki daha güvenlidir.
nasıl yapabilirim hocam bunu ben düz dns kullanıyorum 1.1.1.1
Hocam ben WARP kullanmıyorum düz DNS kullanıyorum.
GoodbyeDPI deneyiniz hocam. VPN'den kat kat daha güçlü ve hızlı bir yöntem.
Bayadır kullanıyorum, hiç bir şey de erişememek gibi bir sorun yaşamadım. VPN mantığında çalışmıyor zaten o yüzden sorun çıkarmıyor. Yapılan ayarlar da sorun çıkarmaz.Hocam bu videodaki uygulama ve ayarları falan kullanırsak bilgisayarda Discord harici diğer oyunlar, programlar, tarayıcılar, Windows Update gibi şeylerde internet ya da bu ayarlamadan kaynaklı herhangi sorun çıkar mı?
Sabah saat beş ve işime yaradı teşekkürler.Arkadaşlar buraya not düşmek istedim, eğer TurkNet kullanıcısı iseniz DNS kısmından HTTPS ayarınızı açın ve Discord ptb indirin. Discord'u sorunsuz kullanabiliyorum iyi günler.