Rehber VRAM/Swap gerekli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Swap sistemin saglikli calismasi icin gerekli bir şey, su anda 32 GB RAM kullanıyorum ama 12 GB swapim var.

İfadeler: 29
Swap sistemin saglikli calismasi icin gerekli bir şey, su anda 32 GB RAM kullanıyorum ama 12 GB swapim var.
Aslinda o kadar da gerekli degil hocam hibernation haricinde, yine de kenarda uc bes bisey bulunmasi iyi, Telefonlardaki bellekler ise malum hassas, yormaktan ziyade kullanilmamasi bence daha mantikli.

Kardeşimin tabletinde denedim bakalım (Şu an kapalı konumda bakalım etkisi cidden olacak mı ?) Cihaz Galaxy Tab A7 Lite.

Aynı rehberi ben yapacaktım. Fakat vakit olmadı. Özellikle bunu Xiaomi de sakın açmayın. Bir gecede yarım TB veri yazıyor.

Aslinda o kadar da gerekli degil hocam hibernation haricinde, yine de kenarda uc bes bisey bulunmasi iyi, Telefonlardaki bellekler ise malum hassas, yormaktan ziyade kullanilmamasi bence daha mantikli.
Swap cok kullanilmiyor zaten, sadece dikkatsiz davranip sistemi bir oom situationuna dusurdugunde kullandigin programlarinin oom killer tarafindan aniden durdurulmasini, sistemin kilitlenmesini ve kaydedilmemis verilerini kaybetmeni engelliyor. Cok faydali bir sey aslinda. Swap her yerde swap bu arada her sistemde ayni ise yariyor.

İfadeler: 29
Haklisin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…