• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Vücut geliştiren kadın sporcuları gördüğünüz zaman ne düşünüyorsunuz?

Vücut geliştiren kadın sporcular?

• Oy verenlerin toplamı
    44

miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Soru bu kadar sadece düşüncelerinizi merak ediyorum. Yorumlarinızi esirgemeyin. Yalnız soru sadece body Building yapan kadınlar ile ilgili. Koşu, uzun atlama, boks vs yapanlar ile ilgili değil.

Bir şey düşünmüyorum. Bence herkesin belli bir oranda spor yapması lazım, son derece sağlıklı bir uğraş çünkü. Ha ama sporcu kadın videolarının altına saçma sapan yazılar yazan yobazlar hakkında bir şeyler düşünüyorum. Hepsinin sınırsız süreyle ev hapsi alıp dijital eşyalara erişimlerinin engellenmesi lazım.

Ne bileyim linç yiyebilirim ama kadınların vücut yapmasını pek beğenmiyorum yani 3 numaralı şık.

Son zamanlarda keşfetime çıkıp duruyorlar. Akım var sanırım.

Belirli bir kütle alan kadın/erkek fark etmez, hem fiziksel anlamda hem zihinsel anlamda çok etkisini görüyor. Kadının abartılı vücüt yapmasını ben hoş bulmuyorum ama kendisine yakışacak bir şekilde vücüt yapmasına saygı duyarım tabii ki.

Son düzenleme:
Ben yakistirmiyorum. Fazlasi erkekte de egreti duruyor zaten.

Profesyonel olarak yapanlar veya bundan keyif alanlar yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…