Bende çift vatandaşlık vardı, ailem daha liseye başlamadan Türkiye'ye geldi. Liseyi burada okudum. Sonra Yabancı Öğrenci Sınavı YKS'den basit olduğu için ona girmeye karar verdim. Şu anda Türk vatandaşlığı yok bende. Üniversiteyi bekliyorum, az kaldı, bitirince gideceğim.Burada herkes ya yurtdışında yaşıyor ya da geziyor, bir biz garibanız ya la. Yurtdışında yaşasam bırak Türkçe konuşmayı, vatandaşlıktan çıkıp ismimi cismimi değiştiririm.
Detaylar
Kim cevapladı?Asıl mesele şu, çekici bulsam ne olacak? Yolda yürürken başıma yıldırım düşme olasılığı güzel bir kadının benimle beraber olmasından daha yüksek.
Boş ver hocam. Bende de aynı, ama bendeki fark karşı cinsin varlığının bile umurumda olmaması
Abartılmadığı sürece hoş buluyorum.
Bizi ilgilendirmez ne yaptıkları. Yalnız ben iyi durduğunu düşünmüyorum. Özellikle Steroid kullananlar gerçekten erkeğe benzemeye başlıyorlar.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Body Building yapmayanları tercih ederim. Kilolu da sevmem. Ama fazla abartılı Body Building yoksa problem olmaz.Soru bu kadar sadece düşüncelerinizi merak ediyorum. Yorumlarinızi esirgemeyin. Yalnız soru sadece body Building yapan kadınlar ile ilgili. Koşu, uzun atlama, boks vs yapanlar ile ilgili değil.
Aşırılaştırılmadığı sürece baya ilgi çekici bence.