• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Vücut geliştiren kadın sporcuları gördüğünüz zaman ne düşünüyorsunuz?

Vücut geliştiren kadın sporcular?

• Oy verenlerin toplamı
    44
Herkes istediği gibi vücut çalışabilir. Obezite olmadıkları sürece bana laf etmek düşmez. Spor yapan kadına "erkek misin" çekecek adam önce bir ağırlık kaldırsın gidip.

1 sene testosteron kullanıp erkeğe benzeyen kadın için, evet bu neymiş ya diyebilirsin ama bu işi doğal olarak yapan birisi hiç de erkeğe falan benzemiyor. İyi ışık dışında (İnstagram aldatmacaları dışında) gerçekte görünce kocaman kaslı falan değiller, gayet de normal görünüyorlar yani.

Will Tennyson'un LeanBeefPatty'le çektiği videoda bile kadının ne kadar normal göründüğü belli oluyor. Türkler buna "erkek gibi görünüyor" diyorlar da bir kız 39 kg olmadığı sürece böyle görünmesi gayet normal.

Bence kötü, kas erkeklerde güzel duruyor. 1. şık.

Yani ayrımcılık yapmaya gerek yok. Vücut geliştiren erkek neyse vücut geliştiren kadın da aynı şey. Bir farkı yok. İki cinsiyet de sağlıklı ve kuvvetli olmak için yapıyor.

Karşı cinsi etkilemek için yapanlar da var tabii onlar istisna. Onlara ben enayi gözüyle bakıyorum kimse kusura bakmasın.

Zengin değilsen çekici olman lazım yoksa yalnız kalırsın. Kadın etkilemek dışında yapan birini daha tanımadım.

Zengin değilsen çekici olman lazım yoksa yalnız kalırsın. Kadın etkilemek dışında yapan birini daha tanımadım.
5-10 kişi tanıyorum karşı cins etkilemek için değil de sağlığını düşündüğü için yapan. Ayrıca etkilemeye çalıştığı kişi ergen bir kız değilse kadınların büyük çoğunluğu zaten sırf kaslı diye "OFFFFFFFF!" deyip düşmüyor ki yani.

Normal kiloda insanlar genelde vücut yapmaz, aşırı zayıf ve aşırı kilolular yapıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…