Vücut geliştiren kadın sporcuları gördüğünüz zaman ne düşünüyorsunuz?

Vücut geliştiren kadın sporcular?

• Oy verenlerin toplamı
    44
Soru bu kadar sadece düşüncelerinizi merak ediyorum. Yorumlarinızi esirgemeyin. Yalnız soru sadece body Building yapan kadınlar ile ilgili. Koşu, uzun atlama, boks vs yapanlar ile ilgili değil.

Benden daha kaslı kadın çekici gelmez. Düzenli amele olduğumdan çok sorun olmuyor.

Başladınız yine. Ayrımcılık falan yok adam çekici geliyor mu sormuş. Evet veya hayır diyeceksin, neyi zor bunun? Kişisel.

Başladınız yine. Ayrımcılık falan yok adam çekici geliyor mu sormuş. Evet veya hayır diyeceksin, neyi zor bunun? Kişisel.
Ben de kendi kişisel fikrimi söyledim. Erkek vücut geliştirici nasılsa kadın vücut geliştirici de öyle gözümde. İkisine farklı gözlerle bakmıyorum.

Herkes biraz spor yapmalı zaten, ama özellikle üst vücut kas grupları kadınlara pek yakışmıyor gibi. Kendi hemcinsleri bile kolu, omzu çok büyük hemcinslerini beğenmiyor çoğunlukla. İçeriden bilgi.

Bir de, bir ara Avrupa'dayken yanımdan Melinda Lindmark geçti, harbiden net gördüm kadını yani. Hiç hoşuma gitmedi görünüşü. Olması gereken maksimum eşik Annabel Lucinda falan olabilir belki.

Burada herkes ya yurtdışında yaşıyor ya da geziyor, bir biz garibanız ya la. Yurtdışında yaşasam bırak Türkçe konuşmayı, vatandaşlıktan çıkıp ismimi cismimi değiştiririm.

Bu arada doğal yapıldığı sürece çok yakışıyor. Alt-Üst ayrımına gerek yok. Dengeli çalıştıkça herkese olduğu gibi onlara da yakışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…