Vücut kıllarından kalıcı olarak kurtulmak için tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolere
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 610
  • Etiketler Etiketler
    vücut

Tolere

Uzman
Merhaba, vücut kıllarını sevmiyorum. Bu yüzden Philips marka vücut tıraş makinesi aldım. Birkaç haftadır kullanıyorum. Bugün vücudumun bazı yerlerinde kıl dönmeleri görüp cımbız ile müdahalede bulundum. Ben bu kıllardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Lazer epilasyon diyorlar ama kesin çözüm olmuyormuş. Tekrar çıkma olasılığı var. Artık abdest alıp dua edeceğim. Allah'ım şu kılların kökünü kurut diye. Var mı bir tavsiyeniz? Teşekkürler.

Efendim, "kadın" değilseniz tamamen kesmeyin. (Sakal ve çevresi haricen.)

Tamamen kesmeyin. (Sakal ve çevresi haricen.)

Kadın değilim de ne alakası var? Erkekler kıllı olmak zorunda diye bir şey mi var? Mesela doğuştan kılsız olan şanslı insanlar var. Tertemiz sadece kafada ve yüzde kıl var.

Yazdığımın tamamını neden okumadınız? Ayrıca erkek kıllı olmak zorunda değildir ancak kılsız olmak zorunda da değildir. Bu daha çok vücut tipi ile alakalı bir meseledir.

Yazdığımın tamamını neden okumadınız? Ayrıca erkek kıllı olmak zorunda değildir ancak kılsız olmak zorunda da değildir. Bu daha çok vücut tipi ile alakalı bir meseledir.
Vücudun görünen kısımlarını mı kes diyorsunuz?

Ben de kol kılları dışında komple epilasyona girmeyi düşünüyorum. Kalıcı tahriş riski yoksa genital bölgeyide temizletmek lazım aslında. Yahu makattan kıl mı çıkar ben her hafta genlerime küfür saydırmaktan bıktım.

Makinayla jiletle almak tam amelelik insanı kendinden tiksindiriyor.

Vallahi ben de çok çekiyorum. Bence kol kıllarını da alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…