Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Pazartesi gelir muhtemelen. Daha kargoya verilmediyse iptal edin. Kargoya verildiyse bile kutuyu açmadan iade hakkı var. Ama kutuyu açınca Wraith asla iade almıyor.
Pazartesi gelir muhtemelen. Daha kargoya verilmediyse iptal edin. Kargoya verildiyse bile kutuyu açmadan iade hakkı var. Ama kutuyu açınca Wraith asla iade almıyor.
Dareu alabilirsin yukarıda incelemesini yapmış @xsharke ben beğendim.
Merhaba. Bugün sizlerle Gaming.Gen.TR'den 1.499 TL'ye aldığım (kargo 150 TL) Dareu A950GM kablosuz oyuncu faresinin incelemesini yapacağım.
Kargo Süreci
Kargo süreci gayet hızlıydı. 25 Şubat'ta yaptığım sipariş 27 Şubat'ta kapımdaydı. Güzel paketlenmişti. Gaming.Gen.TR'ye teşekkür ediyorum buradan.
Kutu İçeriği
Kutu içeriğinden farenin kendisi, 2.4 GHz dongle ve kullanım kılavuzu çıkıyor. 2.4 GHz dongle farenin altından çıkıyor bilginize. Dolu dolu bir kutu içeriği değil ama 1.499 TL'ye bu kadar herhalde. Ayrıca şarj kablosu da çıkıyor.
Dareu alabilirsin yukarıda incelemesini yapmış @xsharke ben beğendim.
Hocam çok mu kötü bu model? Çok fark yoksa iptal etmeyeceğim de. Yani çok 'Gamer' değilim. FPS oyunlarını deli gibi oynamıyorum ayrıca dediğim gibi Preo denilen dandik bir markdan geçiyorum.