Ken Carson
Uzman
Merhaba arkadaşlar. VXE R1 ile R1 SE+ arasındaki farklar nedir? R1 serisi alınır mı? Attack Shark R1'den geçmeyi düşünüyorum. Pişman olur muyum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Attack Shark R1 iyi bir model. Ama geçmeniz daha iyi gerçekten iyi bir mouse pişman olmazsınız.Merhaba arkadaşlar. VXE R1 ile R1 SE+ arasındaki farklar nedir? R1 serisi alınır mı? Attack Shark R1'den geçmeyi düşünüyorum. Pişman olur muyum?
Merhaba arkadaşlar. Vxe R1 ile R1 SE+ arasındaki farklar nedir? R1 serisi alınır mı? Attack Shark r1'den geçmeyi düşünüyorum. Pişman olur muyum?
R1 mi iyi model. Rezalet ötesi bir model.Attack Shark R1 iyi bir model. Ama geçmeniz daha iyi gerçekten iyi bir mouse pişman olmazsınız.
Ben R1 kullandım iyidi.R1 mi iyi model. Rezalet ötesi bir model.
Alınacak modeller vasat.
Tam bütçe nedir?
R1 de R1 SE de çöp modeller. R1 SE zaten çöpün çöpü bir model. R1 ondan hallice bir model.
Senin R1 kullanıp olumlu dönüt alman teknik açıdan berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ben zaten kendi istatiklerimden öyle bir yorum yaptım.Senin R1 kullanıp olumlu dönüt alman teknik açıdan berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İstatistiklerin önemi kronik sorunlarda ortaya çıkar, R1 Pro ve Pro Max dışı alınabilir modeller değiller di ki artık 3950 serisiyle birlikte alınmama ihtimalleri de doğdu.Ben zaten kendi istatiklerimden öyle bir yorum yaptım.
İşte bakın doğru dediniz kronik çıkmadı benimki çıkadabilirdi.İstatistiklerin önemi kronik sorunlarda ortaya çıkar, R1 Pro ve Pro Max dışı alınabilir modeller değiller di ki artık 3950 serisiyle birlikte alınmama ihtimalleri de doğdu.