Mustafa Karakoç

Başarılı
Selam arkadaşlar, mouse alacağım ama Waizowl Triaina ile G PRO X Superlight 2C arasında kaldım.

2C istememin sebebi daha ufak fareleri sevmem. Boyut olarak daha rahat edeceğimi düşünüyorum. Ama Triaina'nın da şekli ve tasarımı bayağı hoşuma gitti, özellikle daha düz ve alçak olması ilgimi çekiyor işin donanım kısmını bilenler daha iyi yorumlar ben biraz tasarımı beğendiğim için istiyorum.

Triaina kullanan varsa biraz deneyimlerini paylaşabilir mi? Uzun süre kullandıktan sonra Shape'i nasıl, rahat mı? Clickleri, scrollu, malzeme kalitesi falan nasıl? Herhangi bir kronik sorun veya bağlantı problemi yaşadınız mı?

Kısacası 2C'nin küçük olması benim için avantaj ama Triaina'nın Shape'ini daha çok beğendim. Triaina gerçekten memnun eder mi yoksa 2C'ye mi yönelmek daha mantıklı olur, fikirlerinizi merak ediyorum.

Selam arkadaşlar, mouse alacağım ama Waizowl Triaina ile G PRO X Superlight 2C arasında kaldım.

2C istememin sebebi daha ufak fareleri sevmem. Boyut olarak daha rahat edeceğimi düşünüyorum. Ama Triaina'nın da şekli ve tasarımı bayağı hoşuma gitti, özellikle daha düz ve alçak olması ilgimi çekiyor işin donanım kısmını bilenler daha iyi yorumlar ben biraz tasarımı beğendiğim için istiyorum.

Triaina kullanan varsa biraz deneyimlerini paylaşabilir mi? Uzun süre kullandıktan sonra Shape'i nasıl, rahat mı? Clickleri, scrollu, malzeme kalitesi falan nasıl? Herhangi bir kronik sorun veya bağlantı problemi yaşadınız mı?

Kısacası 2C'nin küçük olması benim için avantaj ama Triaina'nın Shape'ini daha çok beğendim. Triaina gerçekten memnun eder mi yoksa 2C'ye mi yönelmek daha mantıklı olur, fikirlerinizi merak ediyorum.
Hangisiyle rahat ediceksen o, Waizowl'un tasarimi seni daha iyi oynatmicak, eline uygun gelen fare seni iyi oynaticak.

Superligth 2C küçük el palm için daha uygun öbürü ise palm

Hangisiyle rahat edeceksen O, Waizowl'un tasarimi seni daha iyi oynatmacak, eline uygun gelen fare seni iyi oynatacak.

Superligth 2C küçük el palm için daha uygun öbürü ise palm.

Öyle zaten şu an AJ159PRO kullanıyorum waizowl ile benzer shape zaten 2C ufak diye daha hoşuma gidiyor sadece ben donanım olarak fark ne hangisi daha iyi olur onu merak ediyorum daha iyi oynamak gibi bir isteğim yok dost.

Öyle zaten şu an AJ159PRO kullanıyorum waizowl ile benzer shape zaten 2C ufak diye daha hoşuma gidiyor sadece ben donanım olarak fark ne hangisi daha iyi olur onu merak ediyorum daha iyi oynamak gibi bir isteğim yok dost.
AJ159 Pro'yu referans alacaksak ikisi de pek yakın değiller. 159Pro agresif claw bir model.
Agresif claw mı tutuyorsun yoksa relaxed-hybrid claw mı? Ona göre önereyim.

Sensor Logitech Hero 2 VS Pixart 3950, İPS G DPİ Logitech daha üstün fakat 400 IPS 40G'den sonra hiçbir şey fark etmiyor MCU olarak Superligth 2C nrf52833 Waizwol ise Nrf54L15 kullanıyor, tek fark mcu hafızasını 54L15 biraz daha fazla belleğe sahip performans olarak yine aynilar.

Hissiyat olarak Waizowl daha preminyum hissetirebilir malzeme kalitesi sayesinde, Logitech'te ise iç iskelet bulunmaktadir bu sayede esneme gıcırdama ihtimali aza düşüyor

AJ159 Pro'yu referans alacaksak ikisi de pek yakın değiller. 159Pro agresif claw bir model.
Agresif claw mı tutuyorsun yoksa relaxed-hybrid claw mı? Ona göre önereyim.

Hocam benim tutuş ne claw ne palm ama palm tutuşa daha yakın tutuyorum elim çok büyük değil sanırım dediğin relaxed hybrid claw oluyor avuç içim bayağı fareye değiyor 2C MediaMarkt'ta denemiştim yine o şekilde.