yagiizd Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.087 Çözümler 12 Beğeniler 433 18 Ağustos 2026 #1 Arkadaşlarımla War Thunder oynamak için hesap alacağım. 100 seviye garantili hesap satıyorlar. Bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi? Hesap özellikleri böyle.
Arkadaşlarımla War Thunder oynamak için hesap alacağım. 100 seviye garantili hesap satıyorlar. Bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi? Hesap özellikleri böyle.
atilla01 Başarılı Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 81 Beğeniler 91 18 Ağustos 2026 #2 50 kişiye satıyorlar aynı hesabı uğraşılmaz. Ben daha bebeyken bile yapıyorlardı aynı taktiği oyunlarda.
50 kişiye satıyorlar aynı hesabı uğraşılmaz. Ben daha bebeyken bile yapıyorlardı aynı taktiği oyunlarda.
Lee Yubin Bilgin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.982 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.624 Yer Antalya 18 Ağustos 2026 #3 Kaç lira? Premium uçak alın kendiniz kasın daha iyi olur. Oynamaya da alışırsınız.
KS KS yagiizd Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.087 Çözümler 12 Beğeniler 433 18 Ağustos 2026 #4 atilla01 dedi: 50 kişiye satıyorlar aynı hesabı uğraşılmaz. Ben daha bebeyken bile yapıyorlardı aynı taktiği oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Kişisel hesap hocam bu. Lee Yubin dedi: Kaç lira? Premium uçak alın kendiniz kasın daha iyi olur. Oynamaya da alışırsınız. Genişletmek için tıkla... 600 TL. Uçak alsam mesela ortalama kaç saatte düzgün bir hesabım olur?
atilla01 dedi: 50 kişiye satıyorlar aynı hesabı uğraşılmaz. Ben daha bebeyken bile yapıyorlardı aynı taktiği oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Kişisel hesap hocam bu. Lee Yubin dedi: Kaç lira? Premium uçak alın kendiniz kasın daha iyi olur. Oynamaya da alışırsınız. Genişletmek için tıkla... 600 TL. Uçak alsam mesela ortalama kaç saatte düzgün bir hesabım olur?
Lee Yubin Bilgin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.982 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.624 Yer Antalya 18 Ağustos 2026 #5 yagiizd dedi: 600 TL. Uçak alsam mesela ortalama kaç saatte düzgün bir hesabım olur? Genişletmek için tıkla... 2 haftada uçak aldığınız ülkenin ağacını bitirirsiniz. Uçak + premium şeklinde oluyor çünkü uçak paketleri. Baya hızlı bir şekilde para ve araştırma puanı kasarsınız yani. Ama uçaklar daha pahalıydı sanırım. Yine de daha iyi olur bence.
yagiizd dedi: 600 TL. Uçak alsam mesela ortalama kaç saatte düzgün bir hesabım olur? Genişletmek için tıkla... 2 haftada uçak aldığınız ülkenin ağacını bitirirsiniz. Uçak + premium şeklinde oluyor çünkü uçak paketleri. Baya hızlı bir şekilde para ve araştırma puanı kasarsınız yani. Ama uçaklar daha pahalıydı sanırım. Yine de daha iyi olur bence.