TahaBal

Uzman
Mirage F1C-200 vs Tornado IDS WTD61

Oyunda yılbaşı indirimi olduğu için bir uçak alacağım. Bu uçaklardan birini almayı planlıyorum. Mirage seçeneği cazip geliyor çünkü yeni gelen Rafale jetini oynamak istiyorum. Bir yandan Tornado iyi bir seçenek çünkü halihazırda Almanya tank ağacını kastım, bir yandan uçak agacını kasıp bir yandan da CAS atabilirim diye düşünüyorum. Fazla kararsız kaldım, tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Mirage F1C-200 vs Tornado IDS WTD61

Oyunda yılbaşı indirimi olduğu için bir uçak alacağım. Bu uçaklardan birini almayı planlıyorum. Mirage seçeneği cazip geliyor çünkü yeni gelen Rafale jetini oynamak istiyorum. Bir yandan Tornado iyi bir seçenek çünkü halihazırda Almanya tank ağacını kastım, bir yandan uçak agacını kasıp bir yandan da CAS atabilirim diye düşünüyorum. Fazla kararsız kaldım, tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Mirage alacaksan bence uzun süre oyuna girme, herkes Mirage çünkü. IDS'ın tam bilmemekle beraber itişini azaltmışlar galiba çünkü eskisi kadar seri hızlanamıyorum ve baselere yetişemiyorum. Önerim Mirage. Ancak tankta kasmayı düşünüren IDS öneririm.

Mirage alacaksan bence uzun süre oyuna girme, herkes Mirage çünkü. Ids'ın tam bilmemekle beraber itişini azaltmışlar galiba çünkü eskisi kadar seri hızlanamıyorum ve baselere yetişemiyorum. Önerim Mirage. Ancak tankta kasmayı düşünüren ıds öneririm.

Alman tank ağacını zaten tamamladım. Tornado almamın ana sebebi hem uçak ağacını kasarken hem de yakın hava yardımı yapmak. Bu indirimlerde tornado alıp yanına Mirage 2000C S4 almak daha mantıklı geldi şu an.

Alman tank ağacını zaten tamamladım. Tornado almamın ana sebebi hem uçak ağacını kasarken hem de yakın hava yardımı yapmak. Bu indirimlerde tornado alıp yanına Mirage 2000C S4 almak daha mantıklı geldi şu an.
Aldığın Tornado ile CAS yapamazsın. Uçak ağacındaki EF ve Tornado ile yapabilirsin.