Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
En güçlüden kasıt nedir? Her millete göre değişiyor. Bana kalsa en güçlüsü kergit atlıları. Meydan savaşlarında çok güçlü.
Spartan
Başarılı
Warband yani ilk oyunda en güçlü süvarı. Svaladya Zırhlı Süvarileri - Paralı Süvari - Sarranid Memlük olarak gider. Memlükler bir tık daha güçlü gibi görünsede silahları fazla yavaş o yüzden adam devirmede daha fazla zorlanıyorlar diğer 2 birliğe göre.
Piyade olarak da Nord Kahramanı - Rodok Çavuşu
Okçu olarak sınıfa ayrılır. Kundaklı yay kale koruma ve fethetmede daha iyi. Onda da en iyi kundaklı yaylar. Rodok Nişancılarında sonra Svaladya'da var. Eğer keyfi açık alanda okçu birlik kullanacaksan meydan muharebesi için en iyi okçular Vaegir ve Nord okçuları.
Rodoklar savunmada çok iyidir mesela.
- Makaleler
- 10
Warband yani ilk oyunda en güçlü süvarı. Svaladya zırhlı süvarileri - paralı süvari - sarranid memlük olarak gider. Memlükler bir tık daha güçlü gibi görünsede silahları fazla yavaş o yüzden adam devirmede daha fazla zorlanıyorlar diğer 2 birliğe göre.
Piyade olarak da nord kahramanı - rodok çavuşu.
Okçu olarak sınıfa ayrılır. Kundaklı yay kale koruma ve fethetmede daha iyi. Onda da en iyi kundaklı yaylar. Rodok nişancılarında sonra Svaladya'da var. Eğer keyfi açık alanda okçu birlik kullanacaksan meydan muharebesi için en iyi okçular vaegir ve nord okçuları.
Memlüklerin eğitimi kolay diye hatırlıyorum. Genelde memlük ve kergit atlı okçusu yaparım ben.
Spartan
Başarılı
Bu arada kergit'ler iyidir. Benimde favori milletlerimden ama eğer uzun oyunda tüm haritayı fethedeceksen Svaladya en güçlüsü oluyor. Kergitler her konuda ortalama. Süvarileri ortalama güçte. Okçuları ortalama seviyede. Zırhları ortalama seviyede. İyi yanları ise Kergit askerleri hem çok hızlı yetiştirilebiliyorlar hemde süvari'ye dönüşmeleri direk 2. kademe itibariyle oluyor.
Memlükler eğitmesi en zor süvarilerden çünkü çok kademe var arada.
Memlük eğitimleri baya zor.Memlüklerin eğitimi kolay diye hatırlıyorum. Genelde memlük ve kergit atlı okçusu yaparım ben.
- Makaleler
- 10
Bu arada Kergit'ler iyidir. Benim de favori milletlerimden ama eğer uzun oyunda tüm haritayı fethedeceksen svaladya en güçlüsü oluyor. Kergitler her konuda ortalama. Süvarileri ortalama güçte. Okçuları ortalama seviyede. Zırhları ortalama seviyede. İyi yanları ise kergit askerleri hem çok hızlı yetiştirilebiliyorlar hem de süvari'ye dönüşmeleri direk 2. kademe itibarıyla oluyor.
Memlük eğitimleri bayağı zor.
Bannerlord ya da Osmanlı modu ile karıştırıyor olabilirim. Svadya şövalyelerine göre daha kolaydı diye aklımda kalmış.
Spartan
Başarılı
Svladya zırhlıları ilk atlı kademeden itibaren ağır zırh kuşanıyor. Memlüklere yakın seviye oluyorlar ama evet son seviyesi biraz daha zor ama Memlükten'de daha güçlü.Bannerlord ya da Osmanlı modu ile karıştırıyor olabilirim. Svadya şövalyelerine göre daha kolaydı diye aklımda kalmış.