kuthael

Uzman
Selam arkadaşlar,

Eski hesabımda MR9'daydım ama hikayeyi unuttum. Prime Warframe'lerin sayısı 10'a yakın. Gezegenler acik ve oyundaki gorevlerin hepsini bitirdim.

Şimdi düşünüyorum, yeni hesap açıp sıfırdan mı başlasam?

Eski hesabim MR9 ile devam etsem hikayeyi tam anlamayacağım. Hikaye tekrar oynanıyor ama hepsi degil.

Siz olsanız ne yapardınız? Yeni hesap mı yoksa eski hesapla devam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmazdım, hikayeyi YouTube'dan izleyebilirsin öyle aman aman bir ilerleyişin olmamış zaten. Hani değmez. Ha oyun biraz değişti, başlangıç hikayeleriyle oynadılar hafiften onu görmek istiyorsan tabii ki yeniden başla ama emeklerin gidecek.

Fakat yeniden başlayıp ilk gelen %75'lik Plat indiriminde yine 3 - 4 tane sağlam Prime çekip buildlerini yapabilirsin öyle de bir seçenek var yeni hesap için veya şuan bulunduğun hesap için de.

Bence sıfırdan başlama. Hem uzun süre sonra girdiğin için ayrıca %75 kuponu gelecektir, platinum alabilirsin işine fazlasıyla yarar.
Hem de oyunun başları zulüm, hem eşya yok hem de her şeyi yapsan da her MR atlama için 1 gün beklemek zorundasın. En kötü hikayeyi çok merak ediyorsan da, ben olsam youtube üzerinden tamamlayıp devamını oynardım.

Youtube'dan izlemen daha hayirli olur gibi. Bi de Natah gorevi oncesi hikaye aman aman onemli degil. Asil mevzu Natah'la basliyor. Ondan sonrasini izleyebilirsin aslinda.

Bu wiki de hikayesi detaylica anlatliyormus ChatGPT soyledi. Wikiyi okumaya karar verdim. YouTube'da cok bir şey bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör: