Kacikkar

Yetkin
Merhaba, oyun ilgimi çekti. Gayet hoş bir oyun gibi duruyor, alırsam 60 dolarlık (Gold Edition) paketini almayı düşünüyorum. Bu oyun kendisini uzun süre oynattırır mı? Uzun saatler oynamak isteyeceğim bir oyun gibi duruyor.

Konu sahibi arkadaşa sormak isteyebilirsiniz. Kendisi incelemesinde öneriyor.

Bazı yorumlarda oyunun 15 saatlik bir senaryosu olduğundan bahsediyorlar 5 saati ek görevlerle birlikte. İçerik olarak bazı oyuncuları doyuramamış.

Oyun aksiyon anlamında oldukça iyi diyebilirim. Stres atmak ve kafa dağıtmak için güzel bir oyun. En azından önceki oyunu öyleydi.
Warhammer serisini ve oyunlarını 2000'li yıllardan beri takip ediyorum/oynuyorum. Eğer seriye yabancıysanız bazı şeyleri anlamak biraz zaman alabilir. :) Fraksiyonları ve karakterleri zamanla tanıyabilirsiniz.
Gold paket sezon pass ve dlc veriyor diye gördüm. Normal versiyona göre değebilir. Ancak fiyat konusuna yorum yapamayacağım.

Umarım oyun iyi çıkar. İlk indirimde almayı planlıyorum bende.

@Epoca Merhaba hocam, siz incelemesini yapmışsınız sanırım. Oyunun 60 dolarlık Gold Edition versiyonunu almayı düşünüyordum. Fiyatına değer mi? Kaç saatiniz oldu şu an oyunda?

Bir de değecekse Ultra Editionu da alabilirim belki 10 dolar fark ile. Farkı nedir biliyor musunuz?

Oyun tarihinde çıkmış ve çıkacak hiçbir oyunun 60$ verilmeye değer olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlar bu denilen baya zengin Avrupa ülkelerinde bile bir günlük maaşa eşit. Piyasada milyon tane oynanabilecek oyun var sallıyorum gidin 6 ay önce çıkmış Alan Wake 2'yi yarı fiyatına alın, Lies of P'yi alın onu alın bunu alın. Bu oyunun fiyatı inince alır oynarsınız. Tabi şahsi fikrim.

Valla ben oynuyorum şimdi ama torrentten indirdim, oyun güzel. Fiyatı makul seviyelere düşerse alırım artık.

@Epoca Merhaba hocam, siz incelemesini yapmışsınız sanırım. Oyunun 60 dolarlık Gold Edition versiyonunu almayı düşünüyordum. Fiyatına değer mi? Kaç saatiniz oldu şu an oyunda?

Bir de değecekse Ultra Editionu da alabilirim belki 10 dolar fark ile. Farkı nedir biliyor musunuz?
Hocam incelemede aklıma gelen her şeyi belirttim, şu an maalesef bunun dışında yapabileceğim tek yorum Ultra versiyonun çok da gerekli olmadığı yönünde olacaktır. sebebi ise;
Epicte benim aldığım vakit Ultra 1890 Gold 1690 idi ama %5 epic coins i katınca aradaki fark 100 oluyordu o sebepten Ultrayı tercih ettim. Bunun bana tek getirisi 2-3 ekstra Skin (Görünüşleri çok iyi.) 10 dolar fiyat farkı bence mantıksız olur.
PC sorunu olmayan kişiler Gold alıp keyfine baksın.

Merhaba, oyun ilgimi çekti. Gayet hoş bir oyun gibi duruyor, alırsam 60 dolarlık (Gold Edition) paketini almayı düşünüyorum. Bu oyun kendisini uzun süre oynattırır mı? Uzun saatler oynamak isteyeceğim bir oyun gibi duruyor.

Oyun o parayı hak etmiyor benden demesi. Optimizasyonu da pek iyi değil diyorlar.