harbis

Uzman
Dostlar merhaba, Souls-like tarzı oyun oynamak istiyorum daha önce hiç oynamadım bu ilk olacak. Başlıkta görebileceğiniz üzere bu 2 oyun arasında kaldım. Beklentilerim grafiklerin kombatın ve hikayesinin güzel olduğu beni fazla zorlamayacak olması, önerilerinizi bekliyorum.

Wukong nasıl daha zor hocam? Elden Ring bana daha zor geldi, oyunu yarıda bıraktım. Wukong'da 120 tane olan bossun 120'sini de kestim.
Yarıda bırakacak kadar zor değil bence. Malenia epey zorlayıcıydı bence sadece. Sırf onun için kan build yapmıştım. 😀

Wukong'daki bosslarda hem daha fazla faz var hem daha zor geldi bana açıkçası. Elden Ring'de doğru build'i yaptıysan Wukong'dan daha az zorlayıcı. Tabii iki oyun da kolay değil, kolay sinirlenen veya sürekli ölmekten nefret edenlerin bulaşmaması gereken bir tür souls-like.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring.

Ayrıca Elden Ring'in hikayesi yüzeysel değil tam tersine çok detaylı ama oyun tasarımı hikayeyi kör göze parmak sokarak anlatmak yerine oyuncunun hikayeyi çok fazla sayıda ipuçlarından takip etmesini istiyor. Hazır sunum seven oyuncular için tasarlanmamış, oyuna tam anlamıyla odağını verip her şeyi keşfetmeyi seven oyuncuların ufak kırıntıları toplayıp bütünleştirmelerini bekliyor. Amacın sinematik bir şey oynamaksa sarmaz, amacın oyun dünyasını keşfedip her şeyine hakim olmak için uğraşmaksa haftalarını verirsin.

Elden Ring'i DLC'sini oynamadım ama normal oyunu bitirdim. Wukong'da ise son bölümde monitörü kırınca hepten oyunu bıraktım. Bana Wukong'un son bölümü aşırı zor geldi.