Darth AMD
Başarılı
Öncelikle şunu söyleyeyim: Ben hikaye odaklı oyunları severim. Açık dünya ve rol yapma temelli oyunlarda ise tahammül edebildiğim tek örnek Skyrim, çünkü onun evreni insanı gerçekten içine çekiyor.
En çok oynadığım oyunlar:
Red Dead Redemption 2 de bana hiç hitap etmedi; oyunu açtım, karlı bir yerde yürümeye başladım ve anında kapattım.
GTA V'i de hiç sevmem. Sadece hard disklerde durduğu için FPS testi amaçlı kullanıyorum.
Tüm Resident Evil serisini oynamışımdır ama açık dünya türünde GTA IV gibi bir başlangıç öğretimi veya yönlendirme yoksa ben oyunu tam öğrenemeden sıkılıp bırakıyorum.
Bu nedenle merak ediyorum:
Benim gibi hikaye odaklı, yönlendirmeyi seven, açık dünyaya pek katlanamayan ve sadece Skyrim'e özel bir toleransı olan biri için Elden Ring önerir misiniz?
En çok oynadığım oyunlar:
- GTA IV: Yönlendirmesi, atmosferi ve hikaye sunumu tam istediğim tarz.
- Skyrim: Açık dünya olmasına rağmen evreni cezbediyor.
- Resident Evil 4 Remake: Net yönlendirme, güçlü hikâye, temiz bir oynanış akışı.
Red Dead Redemption 2 de bana hiç hitap etmedi; oyunu açtım, karlı bir yerde yürümeye başladım ve anında kapattım.
GTA V'i de hiç sevmem. Sadece hard disklerde durduğu için FPS testi amaçlı kullanıyorum.
Tüm Resident Evil serisini oynamışımdır ama açık dünya türünde GTA IV gibi bir başlangıç öğretimi veya yönlendirme yoksa ben oyunu tam öğrenemeden sıkılıp bırakıyorum.
Bu nedenle merak ediyorum:
Benim gibi hikaye odaklı, yönlendirmeyi seven, açık dünyaya pek katlanamayan ve sadece Skyrim'e özel bir toleransı olan biri için Elden Ring önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: