Epoca
Uzman
Çok baştan savma bir yazı olacak ama maksat ne ile karşılaşacağınıza dair bir fikir olması için maddeler halinde anlatacağım.
Oyun öncesi:
Bu yazı toplam 2 saatlik oynayış sonucunda yazılmıştır, hatalı yerleri olması kuvvetle muhtemel olmaklar beraber, tamamen şahsi tecrübeler ve fikirlere dayanır.
Oyun öncesi:
- Epic'ten Ultra sürümü satın aldım.
- 1890 TL'ye aldığım Ultra sürüm şu an Epic'te 3500 olmuş alacak kişiler direkt Steamden alabilir daha uygun.
- 57.1 GB indirme yaptım ama 65 GB depolama alanı istedi.
- Oyun ilk açıldığı vakit bayağı zaman aldı,Exceria Plus SSD'ye kurmuştum. (Shader yükleme kısmında bekleme yaşandı onun dışında bir zaman sorunu olmadı.)
- Bilgisayar özelliklerim i5-10300H, 1660Ti ve 32 GB 2933 Mhz RAM. (1080P Düşük ayarlarda 15 GB RAM kullanıyor ortalama.)
- Oyun düşük ayarlarla geldi ve samimi olmam gerekirse çamurdan hallice gibi...
- Bence optimizasyon bayağı iyi, TT'si ile meşhur bir nesil ve gene low-end denilebilecek bir işlemciye rağmen 1080P de düşük ayarlarla, Düşmanların ciddi yoğunlukta olduğu birkaç an hariç asla drop ve kasma yaşamadım.
- Bilgisayarı biraz rahatlatmak için 1050P kullanıyorum az da olsa etkisi var böyle devam edeceğim.
- İlk başta kısa bir lore bilgisi veren bir gameplay yapıyorsunuz, finale gelinceye dek "Emperor" uğruna ölmeyi ister hale geliyorsunuz, çok güzel bir şekilde oyun zone'una girmiş oluyorsunuz.
- Kötü görüntüye rağmen inanılmaz bir atmosfer içinde hissediyorum. Karakterlerin kendi arasındaki konuşmalar çok iyi yazılmış.
- Silah sesleri kafayı yedirtti, En "cücük" silahı dahi kullansan konvansiyonel silahlar gibi hissetmiyorsun, gücünün farkındasın.
- Singleplayer ve normal zorlukta oynuyorum. Rahat 7-8 kere öldüm.
- Close Combat kısmı beni en çok zorlayan şey oldu, aslında çok basit ama bi alışma süresi istiyor ufaktan.
- Bot silah arkadaşları iş yapıyorlar ama günün sonunda Bot oldukları gerçeği değişmiyor, bu da kendi içinde biraz zorluk yaratıyor.
- Güzel bir görüntü için Orta-Üst bir bilgisayar şart.
- Normal derecesinde dahi zorlandığım anlar var, zor ve çok zor'da durum kim bilir nasıl kestiremiyorum bile.
- GOTY adayı.
- Alınır,oynanır.
Bu yazı toplam 2 saatlik oynayış sonucunda yazılmıştır, hatalı yerleri olması kuvvetle muhtemel olmaklar beraber, tamamen şahsi tecrübeler ve fikirlere dayanır.