Detaylar
Kim cevapladı?nnomad 80
Yetkin
- Makaleler
- 4
Evdeki bütün cihazlar, telefon vb. hiçbir şeyde WARP çalışmıyor, gene bir çökme mi var?
Merhabalar. Bugün sizlere WARP kurmadan manuel olarak elle nasıl Cloudflare DNS aktif edilir onu göstereceğim. Rehber Windows ve Android yöntemlerini içermektedir. İyi okumalar.
WİNDOWS
Öncelikle arama kısmına 'Ethernet Ayarları' yazıyoruz. Sonuçlarda çıkan ayara tıklıyoruz. Önümüze bağlantı durumumuz geliyor.
Gördüğünüz alanda DNS sunucu atamasının sağında yer alan Düzenle kısmına basıyoruz.
IPv4 için ayarlarını böyle olmalı. DNS sunucuları 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'dir. Eğer internet hızınızda bir düşüş, ping artması olursa DoH ayarını kapatınız...
WİNDOWS
Öncelikle arama kısmına 'Ethernet Ayarları' yazıyoruz. Sonuçlarda çıkan ayara tıklıyoruz. Önümüze bağlantı durumumuz geliyor.
Gördüğünüz alanda DNS sunucu atamasının sağında yer alan Düzenle kısmına basıyoruz.
IPv4 için ayarlarını böyle olmalı. DNS sunucuları 1.1.1.1 ve 1.0.0.1'dir. Eğer internet hızınızda bir düşüş, ping artması olursa DoH ayarını kapatınız...
- nnomad
- Forum: İnternet Erişimi
WARP ile bu aynı şey değil. Siz sadece DNS'i göstermişsiniz.Merhabalar. Bugün sizlere WARP kurmadan manuel olarak elle nasıl Cloudflare DNS aktif edilir onu göstereceğim. Rehber Windows ve Android yöntemlerini içermektedir. İyi okumalar.
WİNDOWS
![]()
![]()
- nnomad
- Forum: İnternet Erişimi
nnomad 80
Yetkin
- Makaleler
- 4
Biliyorum. WARP VPN zaten. Başlığı okursanız WARP'sız DNS ile kurulumu yazıyor.WARP ile bu aynı şey değil. Siz sadece DNS'i göstermişsiniz.
Adam WARP çalışmıyor demiş siz Cloudflare DoH ayarlamayı göstermişsiniz. Alaka yok arada.Biliyorum. WARP VPN zaten. Başlığı okursanız WARP'sız DNS ile kurulumu yazıyor.
nnomad 80
Yetkin
- Makaleler
- 4
Demeye çalıştığım o zaten. WARP'a gerek yok. DNS ile çözülüyor sansür.Adam WARP çalışmıyor demiş siz Cloudflare DoH ayarlamayı göstermişsiniz. Alaka yok arada.
DPI varsa DNS ile çözülmez malesef yanlışınız var.Demeye çalıştığım o zaten. WARP'a gerek yok. DNS ile çözülüyor sansür.
nnomad 80
Yetkin
- Makaleler
- 4
O zaman ben nasıl Discord ve Robloxa girebiliyorum sadece DNS kullanıyorsam?DPI varsa DNS ile çözülmez malesef yanlışınız var.
Kardeşim iddialaşma işte. Kime sorsan aynı şeyi söyleyecek.O zaman ben nasıl Discord ve Robloxa girebiliyorum sadece DNS kullanıyorsam?
TurkNet falan kullanıyorsundur. Nedir kullandığın ISS?
Yeni konular
-
Oyunlarda DLSS veya kare oluşturma açınca FPS yükseliyor ama anlık takılma oluyor
- Muhammed Ensar
-
-
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Keenetic Hero KN-1012'de yapılması gereken ayarlar nelerdir?
- Teknoloji Meraklısı Adam