Detaylar
Kim cevapladı?Az önce 10₺ ödedim ama kullanamıyorum ne yapmam lazım?
Bende Superonline var bende de çalışmıyor engellemişler sanırım.
Hocam öyle değil. 10₺ ödedim ama hala ödenmedi olarak gözüküyor.Bende Superonline var bende de çalışmıyor engellemişler sanırım.
Nasıl para iadesi alırım?
Geraltın kılıcı
Üstün
Bende Superonline kullanıyorum ve Warp'ı kullanıyorum.Bende Superonline var bende de çalışmıyor engellemişler sanırım.
Hocam o konuda bilgim yok malesef.Hocam öyle değil. 10₺ ödedim ama hala ödenmedi olarak gözüküyor.
Nasıl para iadesi alırım?
Telefondan mı aldınız aynı ürünü bende kullanıyorum.
Eğer telefonunuz Android ise, uygulamayı Play Store'dan kaldırın. Ardından abonelikler bölümüne gidin ve ilgili uygulamaya tıkladığınızda "Etkinleştir" gibi bir seçenek göreceksiniz. Buna bastığınızda sizi uygulamanın Play Store sayfasına yönlendirecek. Uygulamayı buradan indirin ve birkaç dakika bekleyin; sorunun kendiliğinden düzelmesi gerekiyor.
Eğer telefonunuz Android ise, uygulamayı Play Store'dan kaldırın. Ardından abonelikler bölümüne gidin ve ilgili uygulamaya tıkladığınızda "Etkinleştir" gibi bir seçenek göreceksiniz. Buna bastığınızda sizi uygulamanın Play Store sayfasına yönlendirecek. Uygulamayı buradan indirin ve birkaç dakika bekleyin; sorunun kendiliğinden düzelmesi gerekiyor.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-