Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yemiyor.

Ekran süresinde düşme olmadı, pil kullanımı kısmında adı bile gözükmüyor. Gözükse bile Bluetooth'tan bile daha az kullandığı kesin.
İnternet tarafına da ben cevap vereyim, mobil veride kullanım olmuyor çünkü operatörler 1.1.1.1 engellediği için giriş yapılmıyor. Wi-Fi'da ise 247.88 mb kullanım olmuş 5 günlük süreçte, Instagram'ın son 5 gündeki kullanımı günlük 45 dakikadan 225 dakikaya yakın tekabül ettiğini düşünürsek internet tarafında ciddi bir harcama olduğunu görebiliriz.
Bu arada önceki ayda ise 366.38 mb kullanım olmuş, Instagram'ı ise günlük 1.5 saate yakın kullanmıştım ve 22.18GB Wi-Fi kullanımım olmuş. Harcamalarını sen hesap et.

İnternet tarafına da ben cevap vereyim, mobil veride kullanım olmuyor çünkü operatörler 1.1.1.1 engellediği için giriş yapılmıyor. Wi-Fi'da ise 247.88 MB kullanım olmuş 5 günlük süreçte, Instagram'ın son 5 gündeki kullanımı günlük 45 dakikadan 225 dakikaya yakın tekabül ettiğini düşünürsek internet tarafında ciddi bir harcama olduğunu görebiliriz.
Bu arada önceki ayda ise 366.38 MB kullanım olmuş, Instagram'ı ise günlük 1.5 saate yakın kullanmıştım ve 22.18 GB Wi-Fi kullanımım olmuş. Harcamalarını sen hesap et.

Türk Telekom mobil engellemiyor mobil veriyi. Ev internetinde Türk Telekom görebiliyorum. Instagram ne kadar tüketiyor normalde bilmiyorum ama fazla tuketmiyor galiba uygulama.

Yemiyor.

Ekran süresinde düşme olmadı, pil kullanımı kısmında adı bile gözükmüyor. Gözükse bile Bluetooth'tan bile daha az kullandığı kesin.

The boys 4., sezon ilk bölümün ilk 30 dakikasını izledim ve pek fark göremedim gerçekten pil harcamiyor.