Leclerccc Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.106 Makaleler 4 Çözümler 4 Beğeniler 720 8 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi?
Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi?
Omin Uzman Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 283 Beğeniler 182 8 Ağustos 2024 #2 Leclerccc dedi: Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Ben giremedim. Hem ban sebebi olmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Leclerccc dedi: Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Ben giremedim. Hem ban sebebi olmaz diye düşünüyorum.
Asteria5534 Uzman İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Beğeniler 58 8 Ağustos 2024 #3 Leclerccc dedi: Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Risk almaya değmez kalıcı bir engel değildir zaten 2-3 gün bekleyin kesinleşirse kalıcı olduğu denersiniz şansınızı. Artı 0 Eksi
Leclerccc dedi: Arkadaşlar Cloudflare WARP ile robloxa giriliyor ama herhangi bir oyuna WARP açıkken girmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Risk almaya değmez kalıcı bir engel değildir zaten 2-3 gün bekleyin kesinleşirse kalıcı olduğu denersiniz şansınızı.
236 Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 980 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.817 Yer Phoenix, Arizona 8 Ağustos 2024 #4 Değil. Artı 0 Eksi
V vurkan Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 3 Beğeniler 688 Yer İZMİR 8 Ağustos 2024 #5 Girebiliyorsan "ban" olmaz bence, tabii önceki IP adresleri kayıtlıdır oradan bir çıkarım olur mu bilemem. en azından yeni hesapta olmaz . Artı 0 Eksi
Girebiliyorsan "ban" olmaz bence, tabii önceki IP adresleri kayıtlıdır oradan bir çıkarım olur mu bilemem. en azından yeni hesapta olmaz .
Llama Uzman Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 638 Çözümler 7 Beğeniler 706 8 Ağustos 2024 #6 Bazı oyunlarda (Örneğin PUBG) ban sebebi oluyor fakat Roblox'ta sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ateş Hekimoğlu Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Beğeniler 302 8 Ağustos 2024 #7 Llama dedi: Bazı oyunlarda (Örneğin PUBG) ban sebebi oluyor fakat Roblox'ta sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ben sürekli olarak 1.1.1.1 ile kullanıyorum internetimi; herhangi bir ban vs. yaşar mıyım yani? Artı 0 Eksi
Llama dedi: Bazı oyunlarda (Örneğin PUBG) ban sebebi oluyor fakat Roblox'ta sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ben sürekli olarak 1.1.1.1 ile kullanıyorum internetimi; herhangi bir ban vs. yaşar mıyım yani?
keemal Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.719 Çözümler 8 Beğeniler 1.752 8 Ağustos 2024 #8 Değil. Ben sürekli farklı IP ile girmemek için AWS üzerinden bedava sunucu açıp OpenVPN kurdum. Artı 0 Eksi
Llama Uzman Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 638 Çözümler 7 Beğeniler 706 8 Ağustos 2024 #9 Ateş Hekimoğlu dedi: Nasıl yani hocam? Ben sürekli olarak 1.1.1.1 ile kullanıyorum internetimi; herhangi bir ban vs. yaşar mıyım yani? Genişletmek için tıkla... DNS kaynaklı olarak hiç bir oyunda, hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. IP adresiniz değişmiyor çünkü. Artı 0 Eksi
Ateş Hekimoğlu dedi: Nasıl yani hocam? Ben sürekli olarak 1.1.1.1 ile kullanıyorum internetimi; herhangi bir ban vs. yaşar mıyım yani? Genişletmek için tıkla... DNS kaynaklı olarak hiç bir oyunda, hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. IP adresiniz değişmiyor çünkü.
A aes Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 469 Çözümler 5 Beğeniler 383 8 Ağustos 2024 #10 keemal dedi: Değil. Ben sürekli farklı IP ile girmemek için AWS üzerinden bedava sunucu açıp OpenVPN kurdum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde AWS ayda ne kadar bant genişliği ve download sınırı veriyor? Artı 0 Eksi
keemal dedi: Değil. Ben sürekli farklı IP ile girmemek için AWS üzerinden bedava sunucu açıp OpenVPN kurdum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde AWS ayda ne kadar bant genişliği ve download sınırı veriyor?