Detaylar
Kim cevapladı?Bİliyorsunuz ki oyun sürekli güncelleniyor, en son kaç GB oldu, bir bilgisi olan var mı? Ayrıca indirme boyutunu da yazarsanız harika olur.
Bende 74? Hikaye modu da var mı sizde?
Oynamıyorum, bilgim yok. Konuyu görünce baktım. Muhtemelen oyun içi indirmeler dahil 125 GB bulur. Steam sayfasında yazan o.
Oyun içi indirme yok. Ekstra oyun içinden hikaye modu alırsın orası ayrı.Oynamıyorum, bilgim yok. Konuyu görünce baktım. Muhtemelen oyun içi indirmeler dahil 125 GB bulur. Steam sayfasında yazan o.
Dediğim gibi bilgim yok, indirme olarak da 74 GB şeklinde gözüküyor olabilir, kapladığı yer olarak 125 olabilir. Oyun içi sonraki mapler, envanterler, farklı hikayeler neyse artık onlarla da 74 ise 74'dür.Oyun içi indirme yok. Ekstra oyun içinden hikaye modu alırsın orası ayrı.
mr.esat
Üstün
75 GB yani, iyiymiş ya. Sanki eskiden çok fazlaydı diye hatırlıyorum.Oyun içi indirme yok. Ekstra oyun içinden hikaye modu alırsın orası ayrı.
3 gün önce indirdim.
Windows ve Steam'de böyle gözüküyor
Windows ve Steam'de böyle gözüküyor
Hocam vallahi bende anlamadım, bazen 54 GB'ye düşüyor, bazen 84'e çıkıyor yani garip bir durum söz konusu.75 GB yani, iyiymiş ya. Sanki eskiden çok fazlaydı diye hatırlıyorum.