Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luna1057

Yetkin
İlk defa Warzone yükledim ve ilk maçıma girdim ama dokular çok yüklenmiyor ve oyun durduk yere kasıyor.

Ekran kartı: RX 6700 XT
İşlemci: R5 3600

BF 2042'de böyle bir sorun yaşamadım. Warzone neden böyle? Grafikleri dengeli yaptım yine olmadı. En son girdiğimde shaderlar yükleniyor diyordu. O yüklendi ama öldükten sonra gittiğimiz hapishanede hiçbir şey gözükmüyor her şeyin arkası gözüküyordu sanki no clip açmış gibi.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunu SSD'ye taşıyın. Halen daha düzelmezse dosya doğrulama yapın. Shader optimizasyonunu sonuna kadar bekleyin.
Hocam SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz ? Onunla alakalı olabilir bir de oyunla da alakası olabilir.
Bir arkadaş bana tüm oyunlarını HDD'ye kurduğunu ve böyle bir sorun olnmadığını söylemişti o yüzden onun pek sorun olacağını düşünmedim. Ve aynı HDD'ye Ark Survival Evolved kurmuştum grafikler en yüksekteyken bile böyle bir sorun yaşamadım.

Shader optimizasyonu beklerseniz sorun çözülecektir ilk oynadığımda bende de aynı sorun olmuştu.
Bekledim hocam ama öldükten sonra bir hapishaneye gidiyoruz ya orada no clip açmış gibi her şeyin arkası gözüküyordu hiçbir nesne gözükmüyordu sadece düşman gözüküyordu. Elimdeki silah bile gözükmüyor.