ThePentium

Çalışkan
Öncelikle merhaba,

Bugün yaklaşık 30-45 dakika önce Watch Dogs için Türkçe yama indirdim. İndirdiğim yama da Anonymous'un kendi sitesindeki yama idi. Yamayı kurmak için Client'i kurduğumda Kaspersky AV uyarı verdi ve "silinmesi gerekiyor" dedi dosya için. Ben de tamam dedim ve yeniden başlata tıkladım Kaspersky'ın uygulaması üzerinden. Daha sonradan kendi kendine yeniden başlamayınca ben de kendim başlatayım dedim. Ekranın sol altındaki Windows simgesine tıklamamla hata yemem bir oldu ve ekrandaki simge işlevsiz hâle geldi. Sonrasında ben de zoraki yöntem olarak kasanın üzerindeki kapatma tuşuna bastım ve basmamla birlikte Windows'un o beyaz hata kutucuğu içinde hatalar akmaya başladı. Daha sonradan bilgisayarın o mavi kapanma ekranı gitti ancak ekran simsiyah idi ve sadece mouse imleci vardı. Bir süre bekledikten sonra düzelmeyeceğini fark ettim ve kasanın arkasındaki anahtar üzerinden bilgisayarı tümüyle kapattım. Daha sonrasında tekrar normal bir şekilde Windows açıldı ancak ilk başta Spotify uygulaması açılmadı, hata verdi; sonradan açıldı ve birkaç sürücüm (F710 sürücüsü) bozulmuş olarak gözüküyordu. Sonradan hallettim, yeni driver indirdim. Ancak sorum şu: Sizce Windows üzerinden herhangi bir gereken dosya bozulmuş mudur ve format atmama gerek var mı? Teşekkürler.

Öncelikle merhaba,

Bugün yaklaşık 30-45 dakika önce Watch Dogs için Türkçe yama indirdim. İndirdiğim yama da Anonymous'un kendi sitesindeki yama idi. Yamayı kurmak için Client'i kurduğumda Kaspersky av uyarı verdi ve "silinmesi gerekiyor" dedi dosya için. Ben de tamam dedim ve yeniden başlata tıkladım Kaspersky'ın uygulaması üzerinden. Daha sonradan kendi kendine yeniden başlamayınca ben de kendim başlatayım dedim. Ekranın sol altındaki Windows simgesine tıklamamla hata yemem bir oldu ve ekrandaki simge işlevsiz hâle geldi. Sonrasında ben de zoraki yöntem olarak kasanın üzerindeki kapatma tuşuna bastım ve basmamla birlikte Windows'un o beyaz hata kutucuğu içinde hatalar akmaya başladı. Daha sonradan bilgisayarın o mavi kapanma ekranı gitti ancak ekran simsiyah idi ve sadece mouse imleci vardı. Bir süre bekledikten sonra düzelmeyeceğini fark ettim ve kasanın arkasındaki anahtar üzerinden bilgisayarı tümüyle kapattım. Daha sonrasında tekrar normal bir şekilde Windows açıldı ancak ilk başta Spotify uygulaması açılmadı, hata verdi; sonradan açıldı ve birkaç sürücüm (F710 sürücüsü) bozulmuş olarak gözüküyordu. Sonradan hallettim, yeni driver indirdim. Ancak sorum şu: Sizce Windows üzerinden herhangi bir gereken dosya bozulmuş mudur ve format atmama gerek var mı? Teşekkürler.

CMD'yi açıp DISM komutlarını çalıştırır mısın?

merhaba ben uzun zamandan beri Anonymous kullanıyorum ve hiçbir bozukluk yada başka birşey olmadı ve kaspersky her zaman virus olarak algılıyor. bir yamayı kurduğunuzda yeni versiyonunu güncelleme için yazılımları var.
kaspersky'da ai algılaması oldugu için bunu hep yapıyor en iyi çözüm Anonymousu güvenli listesine almak