Detaylar
Kim cevapladı?Uğur Altun
Uzman
Waydroid, Linux'ta native olarak çalıştığından oldukça verimli, ancak Windows kullanıyorsanız bu biraz daha karmaşık olabilir.
4060 Ti gibi bir ekran kartı, Android emülatörlerinde mükemmel performans sunar. Mumu gibi popüler emülatörler, güçlü GPU'ları etkin şekilde kullanarak oyunlarda yüksek FPS ve düşük gecikme süreleri sağlar. Eğer Android oyunları için yüksek kalite istiyorsanız, 4060 Ti bu tür uygulamalarda oldukça güçlü bir seçenek olacaktır. Bu durumda Mumu'nun sunduğu performansın ötesine geçmek için başka bir çözüme gerek yok gibi görünüyor.
4060 Ti gibi bir ekran kartı, Android emülatörlerinde mükemmel performans sunar. Mumu gibi popüler emülatörler, güçlü GPU'ları etkin şekilde kullanarak oyunlarda yüksek FPS ve düşük gecikme süreleri sağlar. Eğer Android oyunları için yüksek kalite istiyorsanız, 4060 Ti bu tür uygulamalarda oldukça güçlü bir seçenek olacaktır. Bu durumda Mumu'nun sunduğu performansın ötesine geçmek için başka bir çözüme gerek yok gibi görünüyor.
Claude AI'ye detaylı bir araştırma yap dedim, bunu dedi:İntel ve AMD ile sorunsuz çalışıyor, ancak Nvidia için donanım ivmesini kapatmak daha iyi çalışmasını sağlıyormuş.
NVIDIA'nın 550 sürücüleri ile Waydroid tam GPU hızlandırma desteğine kavuştu.
Genymotion da iyidir.
Yok değil. ARM dönüştürücü için yama bile ekledim ama oyun performansı kötü maalesef. Hatta hiç açılmıyor oyunlar.
Oyun denememiştim. Bazı programlardan maç izlerken iş görüyordu.Yok değil. ARM dönüştürücü için yama bile ekledim ama oyun performansı kötü maalesef. Hatta hiç açılmıyor oyunlar.
Oyun performansı nasıl?
PUBG gibi ağır oyunlar oynamadım, performans testi de yapmadım. Ama Clash of Clans ve Clash Royale'da kusursuz çalışıyor.