Nethouse 1

Resmî Hesap
WD depolama çözümlerinde fırsatı kaçırmayın!

Taşınabilir disklerden yüksek kapasiteli depolama çözümlerine kadar birçok WD ürünü, özel fiyatlarla sizleri bekliyor.

Kampanya 20 Eylül’e kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

Kampanyadaki tüm WD ürünlerini ve güncel fiyatları incelemek için:

Telefon, bilgisayar ve diğer cihazlarınızdaki önemli kişisel verilerinizi tek bir yerde toplamak için ideal bir depolama çözümü olan taşınabilir WD Elements 5 TB ve masaüstünde kullanabileceğiniz WD Elements 12 TB ile fotoğraf, video ve kişisel arşivinize geniş bir alan açın.

Amazon'da taksit seçeneği belirli bankalarla birlikte %0 faizli olunca fiyat bakımından avantajlarınız öne çıkamıyor. Techolay'a özel ufak bir indirim kuponu olabilirmiş.

Amazon'u ne kadar sevsem de harici hard disk dışında normal bir hard disk asla ve asla Amazon'dan alınmamalı.

Normal karton zarfın içinde karton kağıt koruyucu ile tamamıyla korumasız gönderiyorlar. Gelen drive'lar da doğal olarak DOA, bad sector'lı. Hard disk kargo konusunda maalesef üçüncü parti satıcılar daha iyi. Ama bu kez de ya garantisi bitmek üzere, ya refurbished, ya da bozuk mal gönderiyorlar.

İki ucu da ...klu iğne. Türkiye'de server hardware'leri için doğru düzgün mağaza bulmak çok zor.

En azından harici hard disklerin kendi kutusu ve içinde süngeri olduğu için çok sıkıntı olmuyor bu.

WD depolama çözümlerinde fırsatı kaçırmayın!

Taşınabilir disklerden yüksek kapasiteli depolama çözümlerine kadar birçok WD ürünü, özel fiyatlarla sizleri bekliyor.

Kampanya 20 Eylül'e kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

Kampanyadaki tüm WD ürünlerini ve güncel fiyatları incelemek için:

Telefon, bilgisayar ve diğer cihazlarınızdaki önemli kişisel verilerinizi tek bir yerde toplamak için ideal bir depolama çözümü olan taşınabilir WD elements 5 TB ve masaüstünde kullanabileceğiniz WD elements 12 TB ile fotoğraf, video ve kişisel arşivinize geniş bir alan açın.

Konudan bağımsız lütfen taksitler kısmında DenizBank paraf ve VakıfBank logolarını yenileyin hem daha profesyonel durursunuz hem de benim gibi takıntısı olanlar rahatlar ben size direk logoları da bırakayım.
DenizBank:

1000045487.webp

VakıfBank (world ise):

1000045490.webp

VakıfBank (kendi altyapısı ise):

1000045489.webp

Paraf:

1000045488.webp

Direk bu logoları yapıştırıp çözünürlük ölçeğine ayarlarsanız kullanmaya devam edebilirsiniz iyi günler bereketli satışlar dilerim @Nethouse

Amazon'u ne kadar sevsem de harici hard disk dışında normal bir hard disk asla ve asla Amazon'dan alınmamalı.

Normal karton zarfın içinde karton kağıt koruyucu ile tamamıyla korumasız gönderiyorlar. Gelen drive'lar da doğal olarak DOA, bad sector'lı. Hard disk kargo konusunda maalesef üçüncü parti satıcılar daha iyi. Ama bu kez de ya garantisi bitmek üzere, ya refurbished, ya da bozuk mal gönderiyorlar.

İki ucu da ...klu iğne. Türkiye'de server hardware'leri için doğru düzgün mağaza bulmak çok zor.

En azından harici hard disklerin kendi kutusu ve içinde süngeri olduğu için çok sıkıntı olmuyor bu.
Ekran görüntüsü 2026-09-09 123345.webp

Daha yeni Amazondan aldım, herhangi problemle karşılaşmadım.

Eki Görüntüle 279149
Daha yeni Amazondan aldım, herhangi problemle karşılaşmadım.
Yorumumu tekrar oku.

Ben de 12 TB Elements Desktop aldım Amazon'dan. Hiç sorun yok. Yorumum normal hard diskler için. Örnek:

1788950738020.webp

Bunun gibi bir sürü yorum var.

Konudan bağımsız lütfen taksitler kısmında DenizBank paraf ve VakıfBank logolarını yenileyin hem daha profesyonel durursunuz hem de benim gibi takıntısı olanlar rahatlar ben size direk logoları da bırakayım.
DenizBank:

Eki Görüntüle 279152

VakıfBank (world ise):

Eki Görüntüle 279155

VakıfBank (kendi altyapısı ise):

Eki Görüntüle 279156

Paraf:

Eki Görüntüle 279157

Direk bu logoları yapıştırıp çözünürlük ölçeğine ayarlarsanız kullanmaya devam edebilirsiniz iyi günler bereketli satışlar dilerim @Nethouse
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz :)