HDD C5 hatası vereli 1 ay oldu çok kafaya takmadım çünkü 4.000 saati var ve o kadar veri yazdırmadım. Sağlık durumu 100 ama nedense C5 hatası veriyor. Ayrıca son 1-2 gündür ETS 2 oynarken gereksiz takılmalar ve sürekli oyundan atıp Steam oyun dosyalarını doğrulamaya deniyor, bunu 2-3 kez yaşadım ve hep aynı bölgede yapıyor. Eğer bad sector varsa nasıl kapatırız (depolamanın gitmesinden razıyım)? Sadece oyun ındırıyordum onemlı verılerım yok. Bu olaylar yasanırken sadece Minecraft Assetto Corsa ve ETS 2 yukluydu, baska hiçbir şey yoktu HDD'de. Şimdiden teşekkürler.
Yani orada dikkat yazmadan önce sağlığı 100 diyordu
Date 2008 diyor, sanki ölüm zilleri çalmış gibi. İçini açıp kaliteli fırçasız motoru ve mıknatıslar alınır, sanirim kaliteli rulmanlar da var mış. Yoksa veri saklamak çok riskli, oyun da oynanmıyor, ikilemde kaldım.
Yani orada dikkat yazmadan önce sağlığı 100 diyordu
Date 2008 diyor, sanki ölüm zilleri çalmış gibi. İçini açıp kaliteli fırçasız motoru ve mıknatıslar alınır, sanirim kaliteli rulmanlar da var mış. Yoksa veri saklamak çok riskli, oyun da oynanmıyor, ikilemde kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör: