Bir gaming laptop almayı planlıyorum. Özel indirim dönemleri ne zaman oluyor? Bir tarih var mı? Amazon'dan satın alacağım büyük ihtimalle, fiziksel mağazadan almayacağım.
Benim bildiğim kasımda güzel indirimler oluyor çoğunlukla sene sonuna doğru özellikle iyi indirim de olabiliyor, sana önerim alacağın laptopu takip et indirim olunca al.
Benim bildiğim kasımda güzel indirimler oluyor çoğunlukla sene sonuna doğru özellikle iyi indirim de olabiliyor, sana önerim alacağın laptopu takip et indirim olunca al.
Amazon.tr satıyorsa yaptığınız mantıklı ancak diğer satıcılarda varsa genel olarak örnek verirsem Akakçe'den takip edin fiyat düşünce bildirim de atar oradan daha kolay olur.
Amazon.tr satıyorsa yaptığınız mantıklı ancak diğer satıcılarda varsa genel olarak örnek verirsem Akakçe'den takip edin fiyat düşünce bildirim de atar oradan daha kolay olur.
Yani hocam Amazon kendi satıyorsa kesinlikle alınır, ancak nisan mayıs ne olur bilemeyiz, siz takibini yapın, duruma göre alırsınız, şahsen ben sallıyorum 30 bin TL'lik ürün alacaksam Amazon.com.tr satıcıysa 2 - 3 bin TL daha fazla verir Amazondan alırım.