Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Evet, Amazon'da istek listesine ekledim bildirim gelir en azından.Benim bildiğim kasımda güzel indirimler oluyor çoğunlukla sene sonuna doğru özellikle iyi indirim de olabiliyor, sana önerim alacağın laptopu takip et indirim olunca al.
Amazon.tr satıyorsa yaptığınız mantıklı ancak diğer satıcılarda varsa genel olarak örnek verirsem Akakçe'den takip edin fiyat düşünce bildirim de atar oradan daha kolay olur.Evet, Amazon'da istek listesine ekledim bildirim gelir en azından.
Son düzenleyen: Moderatör:
cemkaraca
Yetkin
Amazon kendisi satıcı olarak yazıyor. Zaten indirimde şu an. Ama en erken Nisan-Mayıs gibi alabilirim.Amazon.tr satıyorsa yaptığınız mantıklı ancak diğer satıcılarda varsa genel olarak örnek verirsem Akakçe'den takip edin fiyat düşünce bildirim de atar oradan daha kolay olur.
Yani hocam Amazon kendi satıyorsa kesinlikle alınır, ancak nisan mayıs ne olur bilemeyiz, siz takibini yapın, duruma göre alırsınız, şahsen ben sallıyorum 30 bin TL'lik ürün alacaksam Amazon.com.tr satıcıysa 2 - 3 bin TL daha fazla verir Amazondan alırım.Amazon kendisi satıcı olarak yazıyor. Zaten indirimde şu an. Ama en erken Nisan-Mayıs gibi alabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-