Selamlar burada ilk konum olacak ve geliştirmiş olduğum projem var neredeyse son adımları kaldı artık canlıya çıkartmak istiyorum bunun için doğal hali ile bir server gerekli önerilerinizi bekliyorum nereden alabilirim server konularında bildiğiniz satıcı kimler ve güvenilir bir yerden almak istiyorum. Sevgiler saygılar.
Detaylar
Kim cevapladı?isaliht
Çalışkan
Bu videoda hem sunucu yerlerini görebilirsiniz belki de bu firma işinize yarayabilir.
Hostingdunyam çok kaliteli bir firma değil sponsorluk videosu.
Selam burada ilk konum olacak ve geliştirmiş olduğum projem var neredeyse son adımları kaldı artık canlıya çıkartmak istiyorum bunun için doğal hali ile bir server gerekli önerilerinizi bekliyorum nereden alabilirim server konularında bildiğiniz satıcı kimler ve güvenilir bir yerden almak istiyorum. Sevgiler saygılar.
Hocam gerekli bilgileriniz var mı server yönetimi için? İşim arka planı zor çünkü arıza yapar sunucu parça koşturmanız gerekir yine de bilmiyorum ne amaçlı istiyorsunuz ama dedicated sunucu daha çok işinize yarar.
Proje nedir? Ona göre server tavsiyesi verebilirim.
Proje video izleme platformu diyebilirim videolar için özel bir server Cloud servislerinde olur mu onunla ilgili çalışıyorum bende.
Hostingdunyam çok kaliteli bir firma değil sponsorluk videosu.
Hocam gerekli bilgileriniz var mı server yönetimi için? İşim arka planı zor çünkü arıza yapar sunucu parça koşturmanız gerekir yine de bilmiyorum ne amaçlı istiyorsunuz ama dedicated sunucu daha çok işinize yarar.
Hostingdunyam araştırdım fakat bana uygun değil ve ben yabancı ülkelere ki bu işleri yapan şirketlere bakıyorum.
Dedicated sever gerekli bana dediğiniz gibi yeterde artar başlangıç için proje tam anlamıyla geliştirdikden sonra ilerisi için büyük şeyler düşünülebilir yorumun için teşekkürler.
Son düzenleme: