ISS tarafında bir sorun yok gibi fakat gecikme sürenizde tutarsızlık var. Herhangi bir antivirus veya eklenti kullanıyor musunuz webfilter uygulayan?

Önceden kullandığın bir internet ayarının hala aktif olduğunu düşünüyorum. flushdns ve registerdns kullanın. Olmazsa belki Complete Internet Repair aracıyla ile birkaç ayar çekeriz.

İlk seçenek​
Son seçenek​
Bash:
@echo off
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
pause
Bash:
@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh int ip reset
echo Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın.
pause

Son düzenleme:
ISS tarafında bir sorun yok gibi fakat gecikme sürenizde tutarsızlık var. Herhangi bir antivirus veya eklenti kullanıyor musunuz webfilter uygulayan?

Önceden kullandığın bir internet ayarının hala aktif olduğunu düşünüyorum. flushdns ve registerdns kullanın. Olmazsa belki Complete Internet Repair aracıyla ile birkaç ayar çekeriz.

İlk seçenek​

Son seçenek​

Bash:
@echo off
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
pause

Bash:
@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh int ip reset
pause
Affınıza sığınıyorum, bu kodların işlevleri nedir? Webfilter tarzı bi eklenti kullanmıyorum aktif olarak. 1 kez Malwarebytes'ın internet ile alakalı bir şeyini indirmiştim ama tam adını hatırlamıyorum.

İki kodu da .bat dosyası olarak kaydedip yönetici olarak çalıştırdım. İlki pek bir işe yaramadı ama ikinciyi yapınca şimdilik düzeldi gibi halen bazı siteleri direkt açarken, bazı sitelerde sitede ki ögeler geç yükleniyor.

ping techolay.net

ping 104.22.58.159

Bu ikisini calistirirken fark var mi sure olarak?
Hocam ikisinde de %100 Loss yazdı.
Yavaş açılan bir siteye ping attınız mı?

CMD > ping yavasacilansite.com
Sonuç ekte bıraktığım fotoğraf gibi.

İlk seçenek​

Son seçenek​

Bash:
@echo off
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
pause

Bash:
@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh int ip reset
pause
Hocam yardımcı olabilir misiniz? Halen aynı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-27 181146.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-27 181146.webp
    9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme: